Імміграція до Манітоби
-
А якщо чоловік і дружина то 170 за двох чи 340?
-
Це не для податкової, а для банка. Якщо ти канадіец, то не важливо де ти живеш чи працюєш, ти eligible for these products, тики як кредитна лінія або пре апрувд кредит кард. Для нас все це ще не працює, окрім тих хто вже отримав ПР або громадянство Канади
-
Дмитро, не все так як ви пишете. Банк запитує, бо має відзвітувати де ви сплачуєте податки. За неподання тої інформації, шалені штрафи. І подається та інформація на підставі заповненої декларації RC518. Та я хоч завтра можу піти та отримати і кредитную лінію, і іпотеку, не маючи ПР. Щоб мати можливість, ти маєш тут проживати, тобто бути resident, і тут не у податковому плані.
-
Поки відклав це питання
-
Чи може хтось підказати!! Я мама подаюсь на продовження ворк перміт і підвʼязую всю дитину ( візітор рекорд) , все загрузилось але окрім одного документу - форма 5708. Всі дати перевірені, три рази переробляла екаунт з нуля оформляла всі документи, але саме на цьому документі видає помилку
-
Вітаємо, Daria Bastian! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Так я пробував по відео, посилання качав під відео, встановлював різні програми для пдф, нічого не допомагало
-
я вчора відправив заявку на новий візітор рекорд без Application for Visitor Visa, тобто форми IMM 5257. Але сьогодні поклацав на порталі і не знайшов іншого способу податися на нову візу, окрім як паровозом за заявкою на візітор рекорд. Але, як ми вияснили раніше, ця схема не працює. Може пан Dmytro щось підкаже?