Імміграція до Манітоби
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, чи можна відправити з України по пошті закордонний паспорт? Чи пошта бере на відправку паспорта?
-
Може хтось знає коли очікувати наступну вибірку? Чи планується ще у грудні?
-
Всім привіт. Що там по АОР який місяць вже дають?
-
Про це ніхто не знає. Якщо навіть і буде вибірка, то шансів що то буде all мінімальний
-
OMG🙈
-
Ми подавались 17-18 липня, цей період з 12 по 16 липня триває вже неділі дві, тож чекаємо далі😂
-
Я вже думала що серпень дають😂 а ще тільки липень🤪
-
16 липня
-
Я подалась 3 жовтня. Я вже почала блокувати будь які думки, що я знаходжусь в міграційному процесі. Мені так ніби легше живеться🤣 продовжую працювати, жити але тільки не думати за ПР
-
@western9 на федеральний подаю розгорнуте резюме, але в мене виходить 1 рік 5 місяців офіційного unemployment. Питання: чи обовʼязково додавати cv? І чи це окей писати 1 рік 5 місяців unemployment? Що можна написати замість. Також додаю виписку із пенсійного фонду де видно, що я не була працевлаштована в цей період. Дякую
-
В CV якраз можна пояснити цей період (на кшталт: не могла знайти роботу через пандемію, жила на збереження, проходила лікування тощо)
-
Правдиву причину можна означити та і все. Це було майже 10 років тому, навряд чи це визначальний прям пункт)