Імміграція до Манітоби
-
І якщо знаєте, на який термін продовжують паспорт?
-
Боюся не встигнути. І якщо не встигну, скільки можна знаходитися в Канаді з простроченими візіторами і паспортом?
-
Як довго вони продовжують паспорт і рекорди?
-
НАЙМ НА НАЙМ!!! Потрібен персональний помічник Розташування: Канада/США Досвід роботи не потрібен - навчання проводиться Неповний робочий день/Зарплата: 750$ на тиждень Повний робочий день/Зарплата: $1500 Робота з дому години роботи: - з понеділка по п'ятницю (3-4 години) Додаткова компенсація за вихідні зміни (неділя/субота) Якщо ви зацікавлені, надішліть повідомлення
-
Ви перевіряєте це в Permanent Residence application? Там, де ви робили заявку на ПР? Або почекайте кілька годин, і якщо не з'явиться, то перевірте, чи той же самий у вас е-мейл вказано на портал 1, чи співпадає він з тим, на який ви робили вашу ПР заявку. Таке було нещодавно, що е-мейли різні вказали, і чоловік не бачив нову вкладку. Він писав ircc, щоб вони зробили на іншій е-мейл.
-
будь ласка, мені тільки відповісти на моє запитання потрібно. Я вже збираюся знову писати в форму запитання, чому так довго, що не так, та чи можливо відкликати, бо через 377 днів візи мені будуть не потрібні, буде вже ПР, сподіваюся.. Але діти мріяли про відпочинок взимку на море..
-
справа в тому, що телефонувала в ircc вже коли отримала візітор рекорд, але не отримала візітор віза, бо коли подавалася на рекорд, потрібно було одразу і на візи подаватися. Але я подавалася за інструкцією в березні, там не було ще про те, як податися одночасно на рекорд и візу. Тому подала тільки на рекорд. Я думала, ща запит на паспорти на візу прийдуть в ту подачу, але не прийшли запити на вклейку віз. Коли я зателефонувала в ircc, то робітниця мені сказала, що якщо в мене у дітей візітор рекорд, а не стаді перміт, то подаватися маю право тільки фром аутсайд Канада, і вона мені надіслали інструкцію і посилання в пошту, бо я просто не могла в це повірити їй по телефону. У меня є лист від ircc з цією інструкцією. Я тут в жовтні показувала той лист. По інструкції я і подалася 21 жовтня і досі чекаю. Анкети просто сабмітед. Я писала цю ж ситуацію у кризову форму декілька разів, відповіді отримувала, чесно кажучі, трохи не по темі. Мій чоловік також писав, і йому теж прийшла відповідь не в тему 😫