Імміграція до Манітоби
-
🙏 теж сподіваюсь що скоро у вас все буде. Ми поки що Портал 2 відправили все їм. У кінці листопада. То ще майже не чекаємо🤪
-
Ну так, ми то вже налаштувались на 2 місяці.
-
Ще одне питання 🙏 Прилінкувала заявку Але ще мені було написано щоб я прікріпила новий паспорт І дает було посилання через цей ірсс акк чи через веб форму Я не можу зрозуміти де там кнопка прикріпити документ в ірсс аккаунті🥲
-
Наступні запити вам вже будуть в IRCC приходити
-
Ви от цей перший запит через веб форму надсилаєте.
-
Дякую, думаємо маму сюди можливо підтягнути. Це до березня дають?
-
До якого періоду точно не знаю (одні кажуть, що до кінця цього року, на сайті в принципі написано, що на термін дії візи). Людина приїхала 2 тижні тому з листом і робочою візою, дали OWP на 2 роки (хоча віза майже на 3). Дають по повним рокам, наскільки я зрозуміла. Краще не відкладайте, приїзжайте ASAP
-
Доброго вечора. Чи є ті, хто подожвував дію паспорту для дитини?
-
І ще питання. Чи не підкажете, дружина як головний аплікант здала селпіп на 6-7ку рік тому. Зараз хоче ще раз підготуватися та здати з надією на кращу оцінку. Але я не впевнений, наскільки більш висока оцінка допоможе в одержанні ПР? Чи є сенс здавати на вищий бал, че з номiнацiей це вже не має сенсу? І якщо має, то можна подати з тим тестом, що є, а через кілька місяців прикріпити новий тест? На номінації знаю, що було можливість додавати документи, але в федеральному етапі не знаю.