Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
Доброго дня! Я подаюся на продовження OWP (отримав новий український закордонний паспорт). Тут (у заявці) зразу можна і податися на візу - аде чомусь подача на візу як за межами Канади (а зараз для Украіни час розгляду скаладає 377 діб). Мождиво є мождивість податися як INSADE Canada - иам час 40 діб. Підкажіть, будь-ласка, як податися на візу? Чи це треба робити після отримання нового OWP? Дякую!
-
дякую за відповідь! то іі і треба заповнювати одразу з заявкою на OWP? окремої немає форми для подачи як із Канади?
-
Добрий день. Питання пана Wes. Чи це нормально в Канаді щоб коли робиш звіт про taxes, працівник бухгалтер ( не знаю як правильно називати) просить надати йому копію паспорта. Тому що якщо IRCC в нього запитаються, то він повинен доказати що ця людина була тут і робила ось цю процедуру.
-
всі заявки на візу (саме форма 5257) про outside of Canada, навіть якщо заповнювати її будучи в Канаді
-
Вибачте, виправила🫣 ні, у цьому лютому буде рік. Але я сподіваюсь на швидший результат.
-
Доброго дня. Хтось стикався з ситуацією коли police check з країни де проживав майже рік отримати дистанційно неможливо? Намагався різними шляхами, але без візиту у країну це виявилось неможливим. Чи є, можливо, опція розписати ситуацію у пояснювальній записці та уникнути проблем через це?
-
будь ласка
-
дякую!
-
З якой саме крайни ви неможете отримати довідку?
-
Про 500 доларів, вчора прийшов лист від банку про повернення, зайшов подивився, були вони в pending, через декілька годин зникли і зараз згадки про них немає крім email від банку, платив кредиткою. От що робити в такому випадку почекати кілька днів може зʼявляться чи дзвонити в банк вже?
-
В мене теж так було, не хвилюйтесь за кілька днів з'являться😉