Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t294162679T Offline
    t294162679T Offline
    LENA Lena
    wrote on last edited by
    От тут погоджуся.
    1 Reply Last reply
    0
  • t294162679T Offline
    t294162679T Offline
    LENA Lena
    wrote on last edited by
    А цим ще й Європа розбалувала. Платять ті соціали, незрозуміло за що, роками! Але їм і в Німеччині не подобається. Що ви, потрібно є іти в job office, а потім відлинювати від вакансій. А то ж невигідно працювати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman
    wrote on last edited by
    Я зараз веду діалог про мислення, менталітет, психологію. Більшість цих людей, далі сусідньої Польщі не виїжджали. Відповідно наївно думають, що в Канаді круто, але де плюси там і мінуси. І вони наслухавшись горе коментаторів в інтернеті, починають аналізувати країни на «то де краще», але суть така, що «не місце красить людину, а людина місце».
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    О, я дуже чітко знаю, що їм не сподобалося. Вони мені голову з вакансіями морочили з 15 травня. Я з людьми дуже багато часу провів. Людям дуже не сподобалося, що в Канаді виключно одноразова допомога, потрібно працювати і англійську мову вчити, щоб податися на ПР. Вони все чекали, коли українців прирівняють із сірійцями, щоб отримувати щомісячні допомоги, безкоштовне житло.
    1 Reply Last reply
    0
  • t294162679T Offline
    t294162679T Offline
    LENA Lena
    wrote on last edited by
    Дуже дивна позиція. Не думаю, що колись Вам доводилося "вести" людину як волонтер від А до Я! Волонтери віддаються повністю цьому процесу і вони, як ніхто інший, заслуговують на повагу і чесність. В описаних випадках ніякої долі "не сподобалося" і бути не може. За місяць-два неможливо приймати рішення про імміграцію, а, отже, люди й не мали наміру оселятися та працювати. Свобода руху тут взагалі ні до чого.
    1 Reply Last reply
    0
  • t294162679T Offline
    t294162679T Offline
    LENA Lena
    wrote on last edited by
    Да про яке "життя заставило" йдеться мова? Люди ціленаправлено це роблять! Це ще треба бути такими "розумними", щоб безсовісно проюзати все і всіх, а потім спокійно поїхати, як Ви кажете, у свою зону комфорту.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman
    wrote on last edited by
    Можна про це писати багато, але суть в менталітеті. Більшість людей з СНГ живуть з батьками до самого весілля, а після весілля зі своєю половинкою. Про яку самостійність чи сильних характер можна говорити, коли більшість виховані в парникових умовах?
    1 Reply Last reply
    0
  • t224480551T Offline
    t224480551T Offline
    ⏳Karim Baltazar⌛️
    wrote on last edited by
    Ви не знаєте і ми не знаємо що цим людям не сподобалось в Канаді. Причини виїхати можуть бути дуже об'єктивними і ці люди не повинні були звітувати нікому, якщо відчули дискомфорт від Канади. Ми вільні люди в вільних країнах. Я намагаюсь допомогати чим можу, але також намагаюсь не аналізувати що ці люди далі зробили. Звернулись - допоможу чим зможу. Зникли - нехай щастить (без іронії). А податки - то таке. Бюджет передбачає такий броунівський рух. Красиві їдуть в Монако, некрасиві - в Канаду. 😄
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman
    wrote on last edited by
    Вся суть в зоні комфорту. Із за менталітету і стилю життя громадяни України не звикли до некомфортного способу життя(немає мамці, яка дупцю підітре в 30 років дома). Відповідно і при несамостійному розширенні зони комфорту люди невитримують, бо до цього розширення дійшли не вони самі, а життя заставило.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Що нормально? Скористатися всім безкоштовно, отримати допомогу від держави, безкоштовно пожити у канадця і поїхати в Ірландію за пошуком безкоштовного житла та нової допомоги? Це не нормально. У людей був план всіх обхитрити. Це не біженство адже біженці себе так не ведуть. Адже за ці всі безкоштовні речі ми всі платимо своїми податками.
    1 Reply Last reply
    0
  • t224480551T Offline
    t224480551T Offline
    ⏳Karim Baltazar⌛️
    wrote on last edited by
    Це нормально. Людям не сподобалось - вони поїхали. Канада останнім часом - не найкращий вибір серед західних країн. Якщо є можливість обирати - нехай обирають!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Franko
    wrote on last edited by
    Чи правда що якщо анкета по CUAET не додала біометрію , в зазначений час то її видаляють атоматом?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maryna
    wrote on last edited by
    О, то ваша мама вже справжня канадійка!)) Дякую вам за допомогу!
    1 Reply Last reply
    0
  • t961399536T Offline
    t961399536T Offline
    A K
    wrote on last edited by
    Ааа, Семьон Семьонич! Дійшло. Вибачте )) То моя мама вже роки 4 тут тусить, а ви тільки приїхали. Вам точно ця допомога передбачена.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maryna
    wrote on last edited by
    Ми 2 тижні тут. Спробуємо, все-одно сін номер треба отримати.
    1 Reply Last reply
    0
  • t961399536T Offline
    t961399536T Offline
    A K
    wrote on last edited by
    Доречі, фін.допомога $3000, мені здається, не передбачена для тих, хто вже тут був давно на visitor record, і лише переподався, щоб work permit оформити. А може й передбачена. Я хз. Я маму не подавала.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maryna
    wrote on last edited by
    О, дякую за швидку відповідь! Форму відправила!
    1 Reply Last reply
    0
  • t961399536T Offline
    t961399536T Offline
    A K
    wrote on last edited by
    Я робила мамі, але ще в березні… чи квітні… коли CUAET відкрилося, коротше. Розглянули досить швидко (кілька днів кажись), ну а вже сам work permit надійшов почтою чи за тиждень, чи за два. Спробуйте написати в форму emergency Ukraine з кодом ukraine2022, може допомогти пришвидшити. Посилання на форму не маю, гуглити нема часу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maryna
    wrote on last edited by
    Добрий день! Шукала в пошуку, але не знайшла відповіді. У свекрухи Visitor Record (68 років), працювати не збирається, тому не вказували, що треба WP. Зараз їй не дають сін, відповідно, не може податися на фін.допомогу. Є такі, хто змінював візітор рекорд на ворк перміт? Написали заявку - буде розглянуто протягом 14 роб.днів. Хотілося б знати швидше чи можливо це зробити.
    1 Reply Last reply
    0
  • t342602501T Offline
    t342602501T Offline
    Vіra Basystiuk
    wrote on last edited by
    І я почала дуже хвилюватись. Я тікаю з сім'єю від війни, в спокійну країну. А тут наші вже відзначились і робиться страшно.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags