Імміграція до Манітоби
-
Саме ei - ні Просто він показує в який час Ви не робили, і якщо це вказано в вашій заявці, і відповідаєте все одно умовам, то все гуд
-
А в заявці на CUAET вказувала назву компанії та позицію (там звісно не точно, бо вибирала зі списку максимально подібне). І зараз якщо напишу, що self-employed , то можуть виникнути питання. І чи є вірогідність того, що можуть запитати в компанії, чи я там працювала як в випадку з готелем 1 рік… і я не можу, виходить, просто його викреслити зі свого досвіду
-
Я нічого не розумію. В мене 5 тижнів було в процесі, а тепер знову в статусі отримано. Вітаю! Святкуйте гучно
-
десь 2 місяці
-
Скільки у Вас було часу статусі в процесі?
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/e-services/digital-services-individuals/a-proof-income-statement-option-print.html Можете скачати форму С з свого CRA акауту. Там вказано сімейний стан і доходи дружини
-
Тримайтеся там 😢
-
Перший раз таке бачу 👀 В мене висіло в процесі, назад не змінювалось
-
Тримаюся
-
Не підкажете куди додавати? В мене поки ще номера справи немає
-
Як думаєте, може краще його заздалегідь заповнити і відправити?
-
Всім привіт. Чув що багатьом приходить такий запит: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/imm5546.html
-
Дякую
-
Підкажіть , будь ласка, хто останнім часом робив новий візітор рекорд та візу дитині у новий паспорт. У відео пана Дмитра показано, що коли хочеш до візітор рекорд відкрити ще й візу нову то потрібно скачати та заповнити schedule 1 imm 5257 але коли її скачуєш то вона зовсім не така по змісту і назва її Imm 5257_1e Application for temporary residence То щось змінилось чи то баг якись?