Імміграція до Манітоби
-
👋 Всем привет 👋 💵 Пpoвoдим нaбop в кoмaндy пo Apбитpaжy кpиптoвaлют и зaрaбoткe нa NFТ и вaйтлистax 💵 🟢 Нaбиpaeм людeй c oпытoм и ❗БEЗ OПЫТA. ❗ 🟢 Нayчим зaрaбaтывaть в cфepe Apбитpaжa кpиптoвaлют 🟢 Paбoтaeм co вceми вepтикaлями. 🟢 Bывeдeм нa cтaбильный дoхoд oт 100$ в день, и вышe. 🟢 Part-time job ( 2 - 4ч. в день ) 🟢 Нужен минимальный рабoчий капитал. ⚡️Пo вceм вoпрocaм в личныe сooбщения:⚡️ 👇👇👇
-
Свідоцтво про народження Був тільки завіренний переклад
-
Вони робили дозапит чи одразу закрили справу ?
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, чи хтось ще стикався з тим, що IRCC запросили мед огляд членів сім'ї якi не збираються до Канади та знаходяться в Україні? Це по програмi воз'єднання членiв родин Українцiв. Питаю, бо проблемно буде вистроїти логicтику для них щоб поїхати на мед огляд
-
Підкажіть будь ласка, можливо в когось була схожа ситуація.. Подались на новий ворк перміт в квітні, в липні отримали електронний варіант, але ми змінили адресу проживання. І просто на пошті зробили переадресацію. Загалом перміт не прийшов, чекали 6 міс, його як виявилось повернули назад. В листопаді змінили онлайн адресу , і досі немає навіть ніякої електронної відповіді. Що робити??
-
Закрили, кенсельнули Але добре, шо відкривається доступ до твоєї попередньої анкети і ти просто вносиш зміни, ще раз все перевіряєш, оновлюєш дати і типу ту ж саму, але виправлену анкету, переподаєш
-
Взагалі не прикладали
-
Ваша дата отримання буде 8 квітня, бо зараз 5 місяців очікування. А продовжити ВП для КУАЕТ можна тільки до 31 березня. Тому Вам залюбки треба продовжувати. Питання лише коли, зараз чи ближче до березня. Я буду це робити десь в середині лютого, щоб пізніше, але не в період максимального ажиотажу
-
Так , зрозуміло
-
Дякую 🙌 Такі ж думки А ви бачили я он трішки вище скрін надіслала, де пишуть що якщо подав на вп до його закінчення, то навіть якщо він закінчився, ти можеш продовжувати працювати, поки чекаєш на те продовження Чи це якось ризиковано? Що думаєте?
-
У кого були ситуації із тим, що Visitor records був протермінований у дітей і ви вже не можете відновити цей статус - можу допомогти із вирішенням даного питання. Є спосіб легалізувати дитину у Канаді - загальні витрати будуть не більше 1000 доларів. Ми сьогодні отримали дозвіл для дитини
-
А Блін, Сорі Бачу, що тільки до 31 бер можна продовжити без зайвих питань
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, якщо три дні підряд не працювати це не перериває стаж?
-
Можливо і можна, но потрібен бути АОР щоб доказати. А якщо знову повернуть заявку? Навіщо ризикувати й іти по довгому шляху, якщо можна зробити все вчасно та набагато швидше. *якщо якісь зміни будуть в міграційних програмах, що тоді робити. Трюдо же сказав, що буде закручувати гайки