Імміграція до Манітоби
-
В людини понад 872 бали, тому й так)
-
Добрий вечір , питання щодо продовження ворк пермітів та візітор рекордс для дитини, я правильно розумію що краще спочатку батькам продовжити ворк перміти, а тоді коли вже прийдуть нові перміти, то подаватись на продовження візитор рекордс, з новивим, продовженими ворк пермітами батьків, чи можна всі разом заявки оформити?
-
Так. Пройшов за останньою загальною вибіркою, якраз 872 бали. Мова - 97 балів; Вік - 75 балів; Досвід роботи - 75 балів; Освіта - 125 балів; Адаптивність - 500 балів.
-
Я радше повʼязую з тим, що забув відправити підтвердження щодо однієї з робіт, де працював більше ніж півроку (хоча й паралельно з основним працевлаштуванням), та й взагалі забув про неї й не вказував її в своїй анкеті. І, щоб уникнути можливих обвинувачень в спотворенні даних в майбутньому, додав довідку звідти. Ну, й поталанило, звісно 😊
-
Я підписав контракт в серпні 2024 до травня 25 з планом продовження в травні ще на рік.
-
Доброго дня, якщо ви складаєте іспити krok1 або krok 2, ми можемо гарантовано отримати вам розкриті екзаменаційні запитання та відповіді до дати іспиту. ми також можемо отримати для вас медичні ліцензії, зареєстровані Міністерством охорони здоров'я. Зв'яжіться з нами для отримання додаткової інформації, якщо ви зацікавлені