Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора :) Подаюсь на федеральному етапі і маю питання. Погортала групу і всі пишуть про те що надсилали скани всіх, наприклад, дипломів, але в чеклисті не вказано, що потрібно надсилати ці скани. Я подаюсь по Skilled worker in Manitoba. Все рівно потрібно підгружати скани цих документів? Дякую!
-
Дякую☺️
-
Я дипломи не кріпила, у нас їх багато. Вже отримали пп
-
У Вінніпезі дантисти і без нелегальних клієнтів працюють за нормальний такий кеш)
-
Ми теж писали на початку грудня, але нам взагалі не відповіли)
-
Всим привіт. Питання про продовження ворк перміту для мами, яка не живе постійно в Канаді. З моменту отримання ворк перміту приїздила в Канаду 4 рази. Зараз подаючи їй на продовження, чи треба їй робити новий медогляд?
-
Напевне ні, ми робили розсилку на початку грудня. І на вебформу писали на початку грудня. 24го грудня прийшов лист, що вони розглянули наш запит і прийняли всі необхідні міри. Я не розумію які міри вони могли прийняти, якщо єдине, що можна зробити в нашому випадку, відправити нам eCoPR. Але його так і немає.
-
29.10
-
Добрий вечір,чи є хтось тут хто заповняв форму на довітку з Ізраїлю про не судимість,відпишіть в приват є пару питань.Дякую