Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, втікали з неподконтрольної України території, останні роки жили і працювали там, з документів підтверджуючих стаж є тільки фото трудової книжки з печаткою підприємства яке не робило відрахування в установи України останні 8 років, тобто витяг з реєстру зробити неможливо. Підкажіть яким чином, враховуючи обставини можно довести свій стаж роботи? Дякую.
-
А як що польска картка?
-
Не можна переказувати гроші з України. Тільки зняти в банкоматі або оплачувати покупки
-
Прильоту
-
Доброго дня 😊 підкажіть, будь ласка, не знайшла инфо, в Arrival Can вказувати перше місто прильоту у Канаді чи кінцевий пункт?
-
I’ve got it. Thanks.
-
Ok. My friend told me this, but I guess he was wrong, half a year enough to get PR.
-
Добрый день, правда ли, что после проживания и работы в Манитоба в течение полугода после получения статуса pr можно подаваться на паспорт Канада? Спс
-
Отримайте довідку ОК5 в податковій та заповніть графи згідно неї. Щоб розуміти, що вони насправді сплачували податки та мають право внести цей стаж
-
Ні, не реально. Не тіште себе надіями і не надійтеся, вибачте, 'на халяву'. Такого не буває
-
Якщо було інтерв'ю з офіцером, то саме він надсилає вам запрошення. Тобто запрошення від mpnp. КУК тільки умовно 'посприяв' щоб таке інтерв'ю відбулось (вибачте тут не знаю як правильно сформулювати коротко). Тому я думаю треба писати 'так'. Але давайте почекаємо, щоб ще хтось відповів, хто нещодавно подавався
-