Імміграція до Манітоби
-
Вони дивляться саме на дачу видачі. Я не подовжувала і не знімала обмеження. Як отримала по прильоту, так і було. Якщо ви подовжуєте, вони старий анулюють, наскільки я знаю
-
Дякую 🙏
-
Удачі! Тут вчитися треба, вони за це зарплати підвищують 😊
-
Дякую. Створюю ЕOI.. без англійської поки що 730 балів. Навіть якщо англійську витягну селпіп на 7-8, то це все одно мало. Які ще фактори можуть підвищити бал? Освіта теж не дуже швидкий варіант( дивлячись на прохідні бали минулого року якось все дуже сумно
-
Ні, супервайзер у рітейлі
-
Дуже дякую!
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка по такому питанню, якщо хтось стикався. Чоловік оновив дані в резерв+; система видала «недостатньо даних, зверніться в тцк» і є примітка «не на обліку». QR коду немає. Консульство прийме для продовження паспорту/оформлення нового, чи ні? Заздалегідь дякую
-
Пане @western9 , а якщо це курс навчання був в Україні,але диплом з печатками,підписами і двома мовами оформлений(укр та англ). І ще питання - якщо я маю подібних дипломів кілька- це щось дасть? І маю дві вищі освіти,як вони рахуються? За кожну бали чи порахують як одну? Одна бакалавр,інша-магістр. Різні спеціальності