Імміграція до Манітоби
-
Прийшли гроші за номінацію🥳 подавалась 20 квітня) номінацію отримала 8 листопада)
-
Якщо відповідний TEER 0, 1, 2, 3. Але зараз без англійської нереально набрати бали для вибірки, краще здати хоч на якийсь бал. Тільки якщо наприклад буде якась вибірка зварювальників. А так без англійської балів не вистачить для вибірки, не відомо чи впаде бал цього року (
-
Так я дзвонила в клініку і мені вислали на електронну пошту
-
Нема сенсу вказувати кредит на авто, якщо ви його стабільно регулярно оплачуєте. Вкажіть тільки реальні кошти, які у вас є на рахунку.
-
Люди вище писали про Express Entry. Там трохи серйозніші вимоги до тих всіх нюансів.
-
Agreement - це job offer? Якщо так, то я також його додавав разом з employment verification letter.
-
Люди, звідки ви взяли, що сума "має лежати" та ще й 6 міс до подачі? Недоблогерів надивилися? Чи то як і з багато чим іншим вже українці собі прнадумували проблем? Сума не має лежати 6 міс до подачі на номінацію. Вона може рости за рахунок зарплат. І подавати виписки треба за 3 міс.
-
Вказуйте тільки ту школу, яку закінчували (11 клас).
-
Знаю випадки, коли люди вказували кредит на авто і знаю, коли не вказували. Номінації отримали і ті, і ті.
-
Так, додайте.
-
Є випадки що не дають?😔і давно
-
Підкажіть будь ласка, може в кого була подібна ситуація, вже десь місяць заявка на номінацію статус in process, пару тижнів тому дзвонив офіцер на роботу і чоловікові, чоловіку сказав, що якісь проблеми з його сертифікатом з англійської ( типу не відкривається), ми уточнили все там де він здавав , все вірно, знову додали в additional documents сертифікат, офіцер через деякий час зателефонував ще раз, ми сказали, що зробили и що все має відкриватися і вже другий тиждень тиша, що краще зробити в даній ситуації?