Імміграція до Манітоби
-
Будь який банк в Україні має виконувати вказівки НБУ, та являє собою структуру української банківської системи. Тому коли Ви кладете гроші в Райфайзен Аваль, Ви не кладете їх в Райфазен, як в міжнародний банк, а виключно як в український. Якщо завтра НБУ скаже не видавати власні кошти в якості готівки, навіть через банкомат, то всі банки з української банківської системи будуть змушені це виконувати. У мене є рахунок в Райфайзен банк Болгарія, та Райфайзен Аваль, це дві різні структури, і щоб провести гроші з рахунку на рахунок, я роблю процедуру як для двох будь-яких інших незалежних банків. Це я до того, що ім’я, в даному випадку, не значить нічого, і не дає жодних додаткових гарантій. Щодо умов, то зараз вигідніше за все перевозити гроші через рахунки в Моно банку. По-перше вони майже єдині хто друкує зараз імені карти у валюті, в по-друге у них ліміт в день, на знаття, еквівалент 100 тисяч гривень. До прикладу у Привату це 50 на місяць. І ще, якщо Ви кладете на рахунок кошти у розмірі які не перевищують 400 тисяч гривень - жодних документів які підтверджують походження коштів банк не вимагає. Через кордон України зараз НЕ можна провозити суму більш ніж 10 тисяч євро. У кеші. UPD. Можна, але майже нереально виконати умови.
-
Цікаво. Ну подивимось в такому разі. Але на що я звернула увагу у вашій табличці, так це на те, що там написано, що сума фондів, які треба показати, вираховується як 50% від low income cut-off totals. А в таблиці вказано якраз 100% low income cut-offs, а не 50. І якщо зайти на сторінку EE, то пруф ов фандз якраз вимагається у сумі приблизно 50% від вашоі таблички ( з невеликою похибкою у збільшення суми, оскільки суму пруф ов фандз по ЕЕ оновили на початку червня 2022, отже мінімум трохи зріс). Я ні в якому разі не сперечаюся, але мені саме це виглядає логічним, бо як може офіційна сума по EE бути вдвічі менша за суму, вказану в таблиці по Манітобі? Невже Манітоба в два рази дорожча для життя, ніж в середньому по Канаді?
-
Дякую
-
В договорі не написано про години, просто загальна інформація)
-
Підкажіть будь ласка, якщо я працюю місяць в готелі по 30 годин мінімум для ПР (планую проводжувати), але в мене теоретично якийсь тиждень буде 28 годин, це анулює стаж бо один тиждень менше ніж фул.тайм? І як взяти потім підтвердження що відпрацював скільки то часу для ПР? (В Канаді)
-
Підкажіть будь ласка, якщо я працюю місяць в готелі по 30 годин мінімум для ПР (планую проводжувати), але в мене теоретично якийсь тиждень буде 28 годин, це анулює стаж бо один тиждень менше ніж фул.тайм? І як взяти потім підтвердження що відпрацював скільки то часу для ПР? (В Канаді)
-
Напишіть листа. Скажіть, що є, в кеші, і готові їх покласти в банк на договтривале зберігання там, але б дуже не хотіли то бо є ймовірність що буде потім важко зняти ті гроші за раз. Або щось подібне сформулюйте, що є правдою для Вас. Скажіть є папери про подарунок від батька, для підтвердження. Ви почніть діалог, а там вже зрозумієте чого офіцеру буде достатньо
-
Перепрошую) я просто в цьому пару днів варюсь і думки як таргани бігають. Я думала що я зможу показати звідки кеш через продаж мотоциклу свого, але мені сказали що гроші мали бути до подачі ЕОІ, а договір продажу не можна оформити заднім числом (продали товаришу без договору і ще не переоформили)😰
-
У мене проблема в тому, що я вже показала меншу і офіцер мені написала питання на пошту чи маю я більше. Того я тут і питаю як можу я пояснити додатковий кеш🥺😰 Я просто побачила в самій коли заповнювала ЕОІ фразу про $12000 CAD і зраділа бо у мене якраз така сума є в банку і не потрібно доказувати кеш. А тут на тобі (((