Імміграція до Манітоби
-
В тому що ви нам показали, написано «переподайте заявку і включіть документи які ми просимо вас додати». Якщо заявку повертають, це означає що ІРСС її не взяло до розгляду. Якшо ви можете скачати документи, означає, шо вони вам дали доступ шоб ви «забрали» все що подали - тобто точно звірили файли які були їм завантажені. Зазвичай пишуть шо доступ до файлів є три місяці. Про повернення коштів також пишуть в заявці під кінець.
-
Я теж так подумала але вже маю сумніви щодо всього😅 дякую. Почну зараз знову це пекло проходити(
-
If you decide not to re-apply, and would like to request a refund, please visit the following website for more information: http://www.cic.gc.ca/english/information/fees/refund.asp Ось це вони написали
-
Аааа, зрозуміла. Ви подавали ці документи коли тільки сабмітили заявку на федеральному, так? Тому що, в GCkey можна прикріпити тільки коли є дозапит
-
Мене турбує те, що вони в самому PDF-листі пишуть, що треба використовувати тільки один шлях (тобто, я так розумію, АБО через GCkey, AБО через веб-форму). Боюсь, чи це не буде порушенням?
-
Дякую Вам за ще один варіант!!! Вже голова кипить)))
-
Моєму чоловіку приходив дозапит на мілітарі після AOR. Форму ІММ5546 роздрукували, підписали від руки і зробили скан. Потім обʼєднали зі сканом військового квитка і перекладом за допомогою програми NITRO PDF. Потім загрузили документ в GCKEY
-
Так, але там все ж таки кнопка «завантажити файл» ще активна. Це дивно, але вона активна. Мене хвилює, якщо я так, через GCkey прикріплю, то IRCC його побачить? Може, через те, що вже дедлаййн протермінований, то вони мій файл і не побачать. Боже, ну от як так? Я імейл та аккаунт дивлюся двічі на день, щоб не дай боже нічого не пропустити. Як так вони не відправили нам цей дозапит в жовтні? Питання риторичне авжеж… Але з 3 січня я як в кошмарі якомусь
-
Якщо оплатили за анкету до кінця квітня 2024 то автоматично повернуться на картку
-
Привіт, усім! Здається кімната в саблет до 31 березня 2025 року (можливо продовжити) в 2 кімнатній квартирі. В іншій кімнаті живе молода працююча дівчина з України. Даунтаун, Maryland St. Кондиціонер, пральна машина, сушарка, телевізор. В кімнаті є ліжко (queen size), та велика шафа на одяг. Wi-Fi - безкоштовно Зручний доїзд, багато автобусних зупинок поблизу (14, 15, 33, 19, 11 та ін.) До Freshco 5хв пішки Ціна - 600 CAD + hydro (~40 - 60 CAD) • За будь-якою додатковою інформацією сміливо пишіть в приват. Оголошення тільки для дівчин.