Імміграція до Манітоби
-
Я так як і ви, знаю добре англійську і хочу підтягнути французьку, зараз на рівні А1 , скажіть якщо я буду здавати і ielts I toefl , дадуть бали за 2 мови, я не впевнена, що зможу підтвердити досвід роботи, тому надіюсь, що перекрию цей недолік, балами за мову. І , чи правильно я знаю, результати Ielts дійсні тільки рік ? Я здала ще в березні, тому думаю, що прийдеться здавати ще раз ... Дякую за відповіді.
-
Всі апліканти через КУК йшли таким шляхом. Спочатку профіль в ЕЕ, потім номінація від провінції, і тоді вже подаватися на ПР. Для CUAET visa holders спростили ці всі митарства і зразу після 6 місяців роботи можна податися на номінацію, незалежно від професії. Про це писали сотню разів, але чомусь і дальше ці всі питання виникають. Щодо чистого FSW, навіть якщо ви маєте відповідні критерії, це не означає, що вас швидко відберуть і ви швидше іммігруєте. Там кілька років можна чекати, щоб впав бал.
-
FSW - якщо ми про чисту програму говоримо, не зобовʼязує вас мати бали від провінції. По цій програмі ви їдете де хочете, вас ніяка провінція не підтримує, у вас достатньо балів. Я висіла в стрімі FSW майже 3 роки з балами 440 і не проходила, бо відбирали 460+ Проте, якщо ви отримуєте підтримку від провінції або ви сидите в пулі і вас відбирає провінція (самостійно бачить вас, ви нікуди нічого не подаєте, і думає "о він мені треба") і вам приходить лист-номінація у ваш профіль ЕЕ. Ви або погоджуєтесь, або відхиляєте і чекаєте собі далі зашальної вибірки. Якщо ви приймаєте, то на ваш рахунок закидає +600 балів і ви проходите у наступному колі запрошень. Далі ви отримуєте ІТА і подаєтесь на федеральний етап.
-
Noc має бути in demand
-
Я по програмі SWO. По CUAET приїхала та була з підтримкою Конгресу без ознайомчого візиту із-за війни🌺 В мене є всі документи по освіті. Евалюація лише вищої або середньо-спеціальної освіти
-
Дякую! Скажіть будь-ласка, я правильно зрозуміла, що можна створити профіль ЕЕ і через нього податись на SWO? І так тоді буде трохи швидше? Потрібна мова мінімум CLB 6 і підтвердження дипломів. Чи потрібно ще й щоб нинішня професія була з високим NOK?
-
Сім днів днів тому їхала. Черги на двох кордонах біля 8 годин зайняли, може навіть трохи більше. Тому плануйте з запасом.