Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Eugenia
    wrote on last edited by
    @western9 work permit number це uci чи той номер що на u починається ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Vitalii! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t7601845923T Offline
    t7601845923T Offline
    Viktoriia Orlova
    wrote on last edited by
    Есть отличное предложение заработка,готовы взять студентов @Aleeexaa8988
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vsevolod Novov
    wrote on last edited by
    The document number is found on the top right of your study permit, or IRCC document. It is a letter followed by 9 numbers (e.g.F123456789) on the top right.
    1 Reply Last reply
    0
  • t313092884T Offline
    t313092884T Offline
    Banof
    wrote on last edited by
    @knebekajze хоче кікнути @VikOrl6112 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • t306235680T Offline
    t306235680T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    @banofbot
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Zhanna Liashenko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Eugenia
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    У будь якому випадку раджу купити mail forwarding service від Canada Post
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    7 днів на відповідь для порталу 1. Там якраз потрібно вказати адресу. Також ви ще раз вказуєте адресу для Порталу 2.
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Allucard ㅤ! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t1086685899T Offline
    t1086685899T Offline
    Marta Tokar
    wrote on last edited by
    Доброго дня. @western9 підкажіть будь ласка, якщо знаєте. Я хочу переїхати на іншу адресу з 1 квітня, але хвилююсь, що це може обернутись не дуже добре. Я вже 3,5 місяці вішу на Background check і portal 1 може прийти якраз березень-квітень (якщо я правильно відслідковую нинішній час очікування). Знаю випадки що люди переїжджали в районі Порталу 1, а потім їхні картки доставляли на попередній адрес. Так от питання скільки часу дають на заповнення Порталу 1? І наскільки переїзд ризикований?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    www.canadapost-postescanada.ca/cpc/en/personal/mail-forwarding.page?ecid=sem_102&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAs5i8BhDmARIsAGE4xHy_pZDN4BbKnIslXEZF084oNtdEwJIUpGmQ4qVXVYq-rIMUwF1HzykaAgseEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Eugenia
    wrote on last edited by
    І що воно тут хоче як не Вінніпег ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1086685899T Offline
    t1086685899T Offline
    Marta Tokar
    wrote on last edited by
    Щиро дякую за відповідь
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vsevolod Novov
    wrote on last edited by
    Що Ви відповіли, коли створювали акаунт, те й хоче. Це ж перевірка безпеки.
    1 Reply Last reply
    0
  • t342602501T Offline
    t342602501T Offline
    Vіra Basystiuk
    wrote on last edited by
    Та не ризиковий переїзд. Буде Портал, буде вирішувати. Переадресацію листів зробити легко. А до квітня ще є час
    1 Reply Last reply
    0
  • t649498657T Offline
    t649498657T Offline
    Dima Domchuk
    wrote on last edited by
    Ці відповіді створювали ви
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    в нас була така сама ситуація. Отримати новий VR можна лише по тому паспорту, по якому дитина сюди в'їхала. Ми продовжили дитині укр паспорт, коли приїжджав консул. При подачі на новий VR я прикріпила скан продовженого укр паспорту і на всякий випадок паспорт з іншим громадянством +letter of explanation, попросила видати VR на інший паспорт. Але видали все одно на український, бо інакше ніяк.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитрий Бондаренко
    wrote on last edited by
    www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/notices/changes-open-work-permits-family-members-temporary-residents.html 🤯
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags