Імміграція до Манітоби
-
Вибачте, алє так ніхто не відповів на питання, а на працю йти треба вже зараз, в тому і справа, що питання саме до людей а не до адвокатів. Чи зможу викорастити опит праці 1рік в Манітобі, одразу в двох пунктах по набору 60 балів. В графі опит роботи де за один рік дають 8 балів, і в графі зв’язку з провінцією де від 6 місяців праці. Не знаю як ще пояснити своє питання щоб зрозуміли
-
Питання про підтвердження працевлаштування для набору балів Може, у кого є подібний досвід? Чи можна для цього використати український ФОП(податки сплачував)? Взяти для цього довідку ОК-7 У мене ВНЖ Словаччини, і я є засновником і директором словацької компанії. Можу взяти витяг із торгового реєстру.
-
подскажите пожалуйста как приобрести бесплатные авиабилеты по Канаде для украинцев? Спасибо
-
Є люди, що ще не працювали, мову не здавали, жити де немає, але уже pr треба терміново отримати ... Я сам такий, але зараз трохи передивився позицію... Потрібно влаштуватися і спокійно pr робити ... все одно 3-4 роки(як повезе то 2-3 проживати в провінції і працювати на роботі)
-
За 100 баксів ви хіба почуете загальну інформацію з цього ж чату. Професійна консультація в межах $350-500. У цьому чаті ьільше сотні людей, які самостійно імігрували за останні роки, багато знаходться на різних етапах іміграції. Якраз тут є джерело правди :)
-
Я би зробив так, відпрацював 6 міс, здав мову, а тоді пішов на консультацію до ім адвоката. Там 100 дол плюс мінус, показав свої папери і всі питання задав. Зараз, люди порадять то чи інше, ті хто тут, або раніше подавали і умови були другі або зараз подавали. Та і як провірити чи це правда. Я уже в чатах чув, що і без мови можна подати , і без роботи і хтось комусь щось сказав .... так тут влаштовано, що подавати треба з робоьою і роки 3 працювати поки воно крутиться і здати мову, чим ліпше, тим краще. Від 4... Але, якщо хочеться, звірити програми , вибрати щось для себе, то треба або багато вивчати , їх біля 100 , або йти до спеціаліста, що відповідає за свої слова ліцензією ...
-
Питання що до опиту роботи, у мене не було офіційної праці останні 5 років, якщо я відпрацюю рік в манітобі, я зможу використати той рік як опит роботи, и так само використати ту роботу в розділу зв’язку з монитобою про вір року роботи в манітобі Тобто зможу використовувати одну и ту ж саму працю одразу в двох розділах оцінки
-
Дякую)