Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Irina
    wrote on last edited by
    Добрий вечір! Пройшло пів року роботи і тепер я буду в цьому чаті не лише в режимі читача 😊 По-перше, хочу подякувати адмінам та всім, хто тут ділиться досвідом та знаннями. Це дуже цінно! Дякую! Ну а тепер питання) на разі - два. 1) якщо я працювала в організації з 2018 по 2022 рік (клеймити буду, зрозуміло, тільки починаючи з 2020), то в референсі з організації вони мають вказати весь час моєї роботи, чи лише той, за який я хочу бали (тобто 2020-2022)? 2) останній рік перед Канадою я проводила онлайн заняття. Все офіційно, був зареєстрований ФОП, сплачені податки і все таке, єдине що нема контрактів. Хочу цей рік теж клеймити в досвід роботи. Щоб підтвердити цю роботу, планую надати всі документи ФОП +дохід+податки, листи від учнів (але не впевнена, що саме вони там мають написати)+покажу як від них приходили гроші за заняття, і напишу пояснювального листа про свою діяльність, кількість учнів/уроків, додам скрін розкладу занять. Як думаєте, чи буде цього достатньо? І підкажіть з досвіду, хто клеймив досвід ФОП, чи були дозапити чи відмови? Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    1) довідку за весь час роботи 2) вам потрібно довести, що у вас було мінімум 30 годин на тиждень. Тобто, ви можете додати фактичний розклад занять із учнями, додати пояснення, що у вас постійно були години
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алекс Алекс
    wrote on last edited by
    Щодо двадцяти місяців очікування на федеральному рівні… Гадаю, що за місяць знову буде 12-15… Поясню: раз на якісь період (два тижні чи місяць) програма перераховує кількість оброблених заявок і виводить співвідношення до загального залишку, підраховуючи середній термін очікування. Це був кінець року: звітність квартальна, річна, корпоративи, свята, набрані ліміти. От і порахувала програма ті цифри грудня, як 20 місяців. ПС. Сподіваюсь, через деякий час повернемось до кращих термінів очікування. Всім вдалої еміграції))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna Korkh
    wrote on last edited by
    Добрий вечір У когось був випадок оформлення нового visitor record для дитини після продовження паспорту? Чи треба подаватися не менше, ніж за 30 днів до закінчення дії поточного visitor record? І чи рахується , що дитина легально перебуває в країні, якщо за ці 30 днів не встигає прийти новий візітор рекорд?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6512812061T Offline
    t6512812061T Offline
    🌚
    wrote on last edited by
    15 теж не мало. Ось гарний таймлайн в людини
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anya
    wrote on last edited by
    Так це ж ЕЕ, ці таймлайни інші
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    До 31 березня - податись на нові ворк перміти. Буде ще, принаймні, три роки, за які, сподіваємось, усі отримають ПР за тією програмою.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244475856T Offline
    t5244475856T Offline
    Nataliia Tymoshenko
    wrote on last edited by
    Дмитро, маю питання! На якій підставі подавати на подовження ворк перміта, ті хто їдуть по воззʼєднанню сім’ї? Я так розумію того bridging в них нема і як тоді бути? 🤔
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Дякую надзвичайно!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Як волонтер я особисто подав приблизно півсотні людей на нові ворк перміти та ще десь півсотню дітей на візітор рекордс за останні два роки. Щотижня подавав десь 1-2 сім"ї. Нікому не дали менший термін, ніж три роки. Так, десь були такі випадки, і про них писали чи в коментарях під моїми відео чи у соц.мережах. Однак, навіть в тих випадках люди переподавались і писали в аплікації, що подаються за open public policy і хочуть перміти на три роки. Я не знаю випадків, коли б людям відмовили, якщо в них все було окей з документами. Однак, якщо у вас є AOR і вам спокійніше податись на bowp, то жодних питань. Ваше право і рішення. Чи так, чи інакше у вас буде ворк перміт, якщо все окей з документами.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алекс Алекс
    wrote on last edited by
    З нашої спільноти Ждунів АОR: фіналізували липень, перше серпня закрите теж. Рухаємось далі)
    1 Reply Last reply
    0
  • t990311487T Offline
    t990311487T Offline
    Alex Sv
    wrote on last edited by
    Доброї усім ночі. В мене питання стосовно цих двох форм. IMM 5669 IMM5562 Потрібно заповнювати те саме? Якщо за останні 10 років подорожував і був на заробітках ? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244475856T Offline
    t5244475856T Offline
    Nataliia Tymoshenko
    wrote on last edited by
    Дякую ☺️ Ну приблизно так я і подумала:) Сподіваюсь за три роки розглянуть 🙄
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Лол ))) Я точно пас )) мені вже колись давно пропонували. Десь років 6-7 тому один серйозний чоловік пропонував ступити на стежку політичної кар'єри. Однак, то не моє. Перше покоління іммігрантів тяжко працює, виплачує іпотеки, накопичує капітали, аби їхні діти вже могли бути в політиці.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алекс Алекс
    wrote on last edited by
    Друзі, а що, якщо… ми висунемо наших Дмитра та WES у депутати? І дружно, всією громадою ,проголосуємо? Вони, як ніхто , на це заслуговують… І у нас буде потужне лоббі в парламенті Манітоби, а то й і Канади))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Йти голим і босим в політику, коли сім'я живе на ренті, - це ненормально. Політична кар'єра починається з волонтерства на політичну партію, фандрейзинги для тієї партії тощо. Тебе можуть погодити в кандидати на округ, якщо будеш мати репутацію і назбираєш найбільше грошей для партії серед інших конкурентів. І не факт, що тобі щось колись вдасться. Тому краще волонтерити на громаду в різних проектах і бачити, хай і невеликі, але швидкі результати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anya
    wrote on last edited by
    Не зрозуміло. Навіщо накопичувати капітали, якщо вам пропонували ще тоді?)))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Мені дали на три місяці, подалась повторно, дали ще 6 місяців, двічі додавала лист-пояснення, паспорт до 2032, жодної логіки. У мене три дозволи на роботу, загально 3,5 роки.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Лібералів вже нічого не врятує. Вибори будуть в травні, скоріше за все.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алекс Алекс
    wrote on last edited by
    А що вже і помріяти не можна?))) Хоча…
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.