Імміграція до Манітоби
-
Забавно , шо в них то таки якраз і намічається справжнє перемирʼя .
-
у нас була подібна ситуація минулого року. У сина наближався візит до лікаря, а дата візиту була вже після expiry date. Ми ходили на 300 Carlton і просили продовжити його health card, хоча новий VR він ще не отримав. Нас просили показати доказ того, що ми оплатили IRCC application fee і все. Так само і у школі пояснили ситуацію. Потім надіслали їм скан нового VR.
-
Ще можна просити реконсідерейшн. В англомовному чаті чуваки постійно просять і їм дають
-
Я маленький гвинтик 😂
-
@banofbot
-
Усім привіт . Маю таке питання У дитини закінчується паспорт 30 квітня і разом з тим study permit . Зараз можливо продовжити тільки до березня ! Хто може під сказати як діяти ? У нас вже є візит до консула на подання нового паспорта , але це пізно , тому що візит у квітні . Моє питання у тому, чи я можу зараз якось податись ? Але там ніби ж привʼязано все до паспорта 😭
-
@banofbot
-
Скажіть, будь ласка, СЕС ЕЕ. Оцінку диплому замовляти document by document?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html
-
а можна поцікавитись де можна побачити термін очікування ПР на федеральному рівні? Раніше десь бачила 12 місяців час очікування. Чи є це на якомусь офіційному сайті?