Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t889714002T Offline
    t889714002T Offline
    Olexiy Balabotkin
    wrote on last edited by
    Лишається сподіватися, що це такий тиск на уряд з опублікуванням інформації про скорочення. Але перспективи такі собі, судячи з розвитку подій
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Якщо не дадуть перміт в аеропорту, то шансу на оформлення із середини Канади дуже мінімальні.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    B
    wrote on last edited by
    Доброго дня З 21 січня будуть зміни Питання наступне Дружина з дітьми приїде на початку лютого в Канаду по візі тор візі Має лист на отримання ворк перміту Якщо їй не дадуть ворк перміт що робити далі? Як його можна буде отримати можливо хто володіє якоюсь інформацією? Я маю відкритий ворк перміт
    1 Reply Last reply
    0
  • t313092884T Offline
    t313092884T Offline
    Banof
    wrote on last edited by
    @let_console_log хоче кікнути Owobegin Ga з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Eduard Fishchenko
    wrote on last edited by
    @banofbot
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Owobegin Ga
    wrote on last edited by
    ‼️УДАЛЁННАЯ РАБОТА ‼️ Онлайн-промоутер в новый ресторан Заработок от 900 $/месяц, ежедневные выплаты, система премий и карьерного роста 🔫 Ты нужен нам, если 🔫ты старше 16+ лет 🔫у тебя есть стабильный доступ в интернет и свободное время 🔫хочешь зарабатывать из дома 🔫готов учиться Пиши мне в телеграм — @easyprimejob
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Так, відразу хай в аеропорту оформлять візитом резокдс. Обов'язково хай мають коміпю вашого перміту і лист від вас.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    B
    wrote on last edited by
    Дякую І ще питання Чи зможу я по своєму ворк перміту оформити дітям стаді перміт після їх приїзду (6 і 10 років)?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наnna
    wrote on last edited by
    Федеральний уряд боїться зростання вартості житла через приїзд нових емігрантів і дає тіко близько 5 тис. номінацій, а Манітоба хоче 12 тис. Тоді чому федеральному уряду не додати тих 7 тис.номінацій за умови, що Манітоба їх розподілить серед тих робітників, що вже не перший рік тут живуть і працюють за дозволами на працю, хто вже зайняв своє житло тут, тобто отримання ПР цими родинами не потребує додаткового житла, як у випадках коли ПР отримають робітники, які на нього претендують з-за кордону. Я думаю, тут не тільки українські родини по ворк перміт живуть і працюють. Бо якщо тільки 5 тис. номінацій дадуть і Манітоба має гострий дефіцит працівників, то у вибірках буде умова, що це вибірка серед тих працівників, що за кордоном зараз, щоб реально додати працівників. Бо так вийде, що ті працівники і їх родини, які вже тут декілька років, які вже адаптовані і не потребують додаткового супровіду ві держави (допомога робітників з поселення, адаптація дітей до шкіл, курси англійської, навантаження на систему у вигляді черг на отримання карти здоров'я, водійське посвідчення, SIN і т.д.) поїдуть додому, бо не отримали ПР, а приїдуть нові на яких знову треба витрачати державні/провінційні кошти щоб адаптувати їх.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Versus
    wrote on last edited by
    доброго дня скажіть будь ласка при подачі на PR на моменті оплати коли питається про те скільки у вас дітей чи потрібно вказувати дитину якщо вона є канадцем від народження? Мені здається що ні але про всяк випадок вирішив запитати. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t817604795T Offline
    t817604795T Offline
    Краєва Н.
    wrote on last edited by
    Як би я писала листа в Оттаву, то саме так би й розписала все. До речі, листи таки можна писати. Ви мене наштовхнули на гарну думку. Думаю, що таки можна повідправляти листи з надією повпливати на ситуацію. Бо що ми ще можемо зробити, певно нічого
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    B
    wrote on last edited by
    Дякую А який саме лист від мене? Де я проживаю?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Versus
    wrote on last edited by
    доброго дня скажіть будь ласка при подачі на PR на моменті оплати коли питається про те скільки у вас дітей чи потрібно вказувати дитину якщо вона є канадцем від народження? Мені здається що ні але про всяк випадок вирішив запитати. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Versus
    wrote on last edited by
    Дякую, вибачте що відволікаю, ви могли би ще дати пораду по попередньому питанню? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Так, відразу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    B
    wrote on last edited by
    Дякую за поради та інформацію 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Versus
    wrote on last edited by
    І ще таке питання, боіметрію краще спитати відразу при подачі наскільки я чув?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Лист з проханням надати візитор рекордс і т.п. написати, що дітям відразу потрібно в школу тощо. Звичайно, вказати де ви живете.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитрий Бондаренко
    wrote on last edited by
    Це питання хвилює багатьох, але чого у світі так повелось, шо десь хтось кричить якусь дурість і люди її підхоплюють. Дуже багато громадян зараз проти міграції і вважають, що неконтрольована міграційна політика призвела до зростань цін на житло. Як на мене проблема у деяких законах які додають головний біль забудовникам. Чому саме питання вирішується так не ясно, але ось до яких проблем це призведе скоро побачимо 🤷‍♂️
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Не зрозуміло. Для imm0008 потрібно вказувати депендантс тільки тих, хто не є ПР та громадянами Канади.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags