Імміграція до Манітоби
-
Добрий день. Дитина майже 17 років має стаді і Ворк Перміт. Отримали новий паспорт, хочемо податись заново на два документи. Як правильно це зробити? Мама дитини подає зі свого кабінету на стаді, а потім окремо на Ворк? Дякую заздалегідь
-
Я як раз в цій ситуації. Подалась на MPNP в червні. В вересні був 1рік роботи, була eligible для CEC, всі доки і бали маю , подалась на EE, надіслала номер профайлу в MPNP, буда тиша, в грудні отримала номінацію SWO non eligible for EE, дзвонила на горячу лінію, оператор сказав,що треба написати листа про необхідність amendments to nomination, це не проблема, написала MPNP в веб форму та на емейл по декілька разів з початку грудня, лише в січні отримала відповідь,що направили менеджеру на опрацювання. Чекаю офіційну відповідь: або відмова змінювати номінацію,тоді треба на загальних підставах подаватися на ПР, або змінять номінацію і привяжуть до мого ЕЕ, тоді я буду щаслива. Пишіть апдейти, у кого ще подібна ситуація
-
Ось все зробила, але номінацію видали SWO non eligible for EE. Чекаю на офіц відповідь MPNP
-
Всюди в інструкціях написано ,що робити евалюацію треба тільки "найвищої освіти"
-
До речі, я правильно зрозумів, що в ЕЕ профайл треба завантажувати всі документи відразу, не як для ЕОІ? Чи, раптом, існує відеоінструкція?
-
Добрий день. Я продовжую Work Permit. Мені надійшов лист від IRCC, щоб я надав чек про оплату послуги? На які реквізити IRCC потрібно проводити оплату і як? Дякую за відповідь
-
Work permit extension: timeline Отримала AOR 30 жовтня, минулий work permit був до листопада цього року, але, враховуючи що час розгляду ПР збільшився, вирішила подати на всякий випадок. Подала на продовження Open Work Permit 29.12.2024; отримала погодження сьогодні, до 16.01.2028.