Імміграція до Манітоби
-
Але якщо серйозно. Ви ж питали мене про евалюацію дипломів вище? Я ж не написала Вам - погугліть, ви повинні вчитися. писала довго і допомагала іншим з WES. Даввйте без цієї ф-гні.
-
Дякую! Все зажди роблю сама, тому і шукаю інформацію. Прошу тільки без патерналізму («ви повинні навчитися»). Тут обмін інформацією- щось я знаю більше, щось ви. Інакше немає сенсу задавати запитання. Ми не планували їхати в Канаду якби не війна. Все занадто щвидко. Поки освоїли CUAET, тепер і за express entry візбмемося.
-
Прошу. Але серйозно, таке потрібно вже вчитися робити самостійно якщо вирішили їхати до Канади. В кожному банку на офіційному сайті є курс обміну валют, це для прикладу
-
Питання іншого чату: t.me/ManitobaLife. Але можна легко загуглити і самому
-
Так, все вірно...сорі...чомусь з з/п перепутав
-
Нема там про години на рік на тиждень написано вказати
-
Читайте тут: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/express-entry/applications-received-on-after-january-1-2016-completeness-check.html
-
Навіщо години на рік ?...
-
Ось на скріншоті вимоги стосовно Work experience з вищенаведеної статті IRCC:
-
Прикладів не існує, є чіткі вимоги IRCC. Вам не обов'язково слідувати чиїмось прикладам, бо в нього так вийшло. Ви повинні збирати свої документи згідно чек-лістів по відповідним програмам. Ви також повинні навчитися робити це самостійно, це ж насамперед ваша імміграція, а не чиясь. Я йшов по Express Entry і ось чек-ліст який я використовував: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/express-entry/applications-received-on-after-january-1-2016-completeness-check.html (загуглив по наступним ключовим словах: express entry mandatory documents)
-
Дякую, спробую.
-
Вашу форму? Вона точно за правилами? А де години на рік?
-
Ну перекладіть на українську в чому проблема?
-
Ви серйозно?
-
Так яка різниця яка мова ?
-
Так у мене було запитання, а не твердження. Шукаю форму довідки українською. Хоч приклад. Прийдеться «рибу» для роботи самій робити. Вони не в курсі. Сказали - узнати і надати приклад.
-
Тобто? Вибачте, не зрозумів вас