Імміграція до Манітоби
-
Цю тему вже багато разів тут обговорювали. Лейд офф вважається звільненням і треба наново відпрацювати 6 місяців, якщо ви тільки заповнили і до того моменту не пройшли вибірку і не подали документи на номінацію. Шкода, що у вас так. Я би все таки шукав іншого роботодавця, є констракшн, який не ходить на лей офф або всіма силами старається не ходити в таки мати роботу взимку також.
-
Так а в чому обман? Ви працювали до цього якийсь час, laid off тимчасовий, не з вашої вини, наскільки я розумію, далі продовжуєте працювати. Компанія та сама, не звільнялися. Як на мене, це логічно. Тим паче, невідомо, коли буде вибірка. Ще якийсь час пройде.
-
Доброго дня спільното. Відправили заявку до федералів, AOR ще поки немає. Помер один з батьків основного апліканта. Чи потрібно їх сповіщати через веб форму зараз? Чи вже коли aor прийде?
-
Чи потрібно відправляти також копію свідоцтва про смерть?
-
-
Так. У мене так і було. Подавався два рази, бо відправили на лейофф. Доречі у констракшені. Будьте уважні з роботою. 🤞
-
Доброго дня. Хтось створив вже Express Entry(CEC) профіль? При заповненні профілю нема ніде питань про дітей щоб іх додати як депендантс, можна додати тільки дружину. Да і вся анкета доволі проста і потребує мінімум інформації. На данному етапі це нормально і можна вказувати її в EOI, чи я щось не так роблю? Хто знає?