Імміграція до Манітоби
-
чесно кажучи, якби не воно, то я би свято вірив що в Едмонтоні приймуть без запитань
-
Так. Я дивилася саме те відео
-
Хто що робив з CRA після отримання ПР? В сервіс Канада мені сказали дзвонити до них і обновити статус, я подзвонила і мені сказали нащо ви дзвоните, що у них все оновлюється автоматично від сервіс Канада, мені тільки треба створити новий аккаунт з новим сін, так як старий вже не доступний, але старий у мене ще доступний, заходжу без проблем
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка я, коли отримував номінацію, не здавав мовний тест, а додав лист від роботодавця, що моя англійська достатня для роботи (програма SWM). Я отримав номінацію, і коли подавав на федеральний рівень тест англійської не докладав, а тільки лист пояснення, чому тест не проходив. - Скажіть була в когось вже подібна ситуація? - Чи були дозапити на мовний тест? - Скільки часу дають на те щоб додати результати тесту? Дякую.
-
Доброго дня. Отримали final decision і portal 1. Подавались по SWM. Питання чи можна змінювати роботу зараз головному апліканту не в тій сфері по якій подавались не інформуючи провінцію. Чи це ще ризиковано? Можливо хтось робив це на такій стадії отримання PR.
-
Дякую.
-
Декому після порталу 1 приходили запит на proof of funds та довідку від роботодавця. У чаті було 2 чи 3 таких випадків. Якщо ви можете толерувати ризик відмови у ПР, то вам карти в руки. Якщо хочете спати спокійно і не стикатися при кожному емейлі, то краще не ризикувати. Ось такий ваш вибір 😁
-
Доброго дня, чи є тут хто подавався з express entry, як довго ви чекаєте?
-
Нажаль часто буває що дозапитують документи які вже були додані, тому що не побачили 🤦🏻♀️ якщо зараз через це взагалі повертають все то це торба