Імміграція до Манітоби
-
Я наплутала зі свідоцтвом про народження дитини.
-
Скажіть будь ласка, а чи знаєте кейси які справді прийняли та почали розглядати? Мені повернули заявку у вівторок, то я вже всі форуми перечитала, нормальної відповіді так і не знайшла…
-
Так всім прийняли, принаймні з липня
-
Друзі, доброго дня! Підкажіть буль ласка, хто вже сабмітив аплікацію на продовження OWP, який перелік документів ви сабмітили, якщо робили на двох людей(дружину і чоловіка) і чи треба прикрипляти якісь військові відскановані документи з перекладом? Дякую за відповіді!
-
Перегляньте відео вище викладали нещодавно. Я все по ньому робив. Жодних військових документів там немає.
-
Підкажіть будь-ласа: в вересні 2025 року закінчиється візітор віза в паспорті. Ворк перміи продовжила вже, отримала апрув. Чи треба візітор візу також до 31 березня продовжить? Чи можна і пізніше?
-
Чи обов’язково негайно змінювати хелс кард/сін/водійські права і т п коли отримаємо нові ворк перміти? Ми вже на федеральному, отримали аор, але думаємо податися на перміти ще, бо хто зна як з тим ПР складеться. Зараз мій і чоловіка перміти до грудня 26/квітня 27 року і відповідно всі інші документи теж. Як все буде ок і отримаємо ПР знову всі документи змінювати треба. То чи можна зараз буде отримати нові перміти і нічого не змінювати поки через це (можливо і не доведеться)?
-
Прогортайте пдф нагору. Якісь поля забули заповнити. Вони будуть виділені червоним
-
Тільки SWM, але шанси низькі, принаймні цього року