Імміграція до Манітоби
-
В них,або чекати коли вони приїдуть наступного разу і привезуть
-
Підкажіть, подаємося на федеральний етап (ПР) і виникло таке питання. Потрібна копія паспорта та в них зазначено, що має відображати ПІБ, номер, дати. Тобто, не треба сканувати всі сторінки паспорта, де стоять різні візи? Лише головну? Так само потрапило в чаті, що потрібно скачати, заповнити скрізь як NA якщо не служив і окремо прикріпити якусь форму по військовій службі. Але не зміг знайти що за форма, де завантажити та як саме прикріпити. Підкажіть, хто стикався. Дякую.
-
Вже куплені квитки на 26 лютого
-
По паспорту у кожного свій досвід ,я сканував всі сторінки де є візи і штампи . Так як у мене було більше ніж 500 різноманітних поїздок в різні країни ,то я підкріпив заповнену форму додаткову на подорожі ,і листа пояснення ,що нажаль ніде не вів журнал подорожей ,бо моя роботу була напряму повʼязано з цим,іноді за тиждень я міг працювати в 4 різних країнах :) . Все підійшло ,питань не було .
-
А в мене на 10 березня😂 перестрахувалась називається
-
Надайте їм як якомога більше інформації ,згідно документів ,які вони вимагають. Це має все бути логічно і структурно, деякі люди додають додаткові документи (які не вимагаються ) , бо так вони хочуть уникнути додаткових питань ,та запитів . Але ,на мою думку ,це може і зіграти злий жарт . В ідеалі ,щоб всі ваші штампи в паспорті і візи було їм надіслані ,і продубльовані в travel history . Удачі .
-
Капець, от шо робити? 1500 доларів на дорозі не валяються)))
-
Зверніть увагу що минулого разу прийняли якийсь десяток пільговиків на нові паспорти….не всі зможуть отримати послуги , хіба що видача паспорту
-
Ви будете продовжувати паспорт ? Чи подаватися на новий ?
-
Ого, у вас дорогі квитки 😒 повернути не варіант?
-
Пільговиків певні категорії ,військовослужбовці, багатодітні але у не всі мали змогу отримати послугу навіть пільговики
-
Зараз такої інформації не бачу, минулого разу було про пільговиків На оформлення паспорту тут треба писати на пошту і чекати відповіді Якщо відповіді немає то навряд чи будуть робити новий паспорт Але є такий пункт за наявності ( на фото ) Моя думка на минулому досвіді, як буде зараз не знаю Пишіть на пошту Навіть якщо без пільговиків , співробітники консульства не зможуть фізично всім оформити новий паспорт
-
Доброго вечора.Підкажіть будь-ласка, а як додати у свою аплікацію на візу документ, якщо його не запрошували, але знаю, що будуть)?Дякую.