Імміграція до Манітоби
-
В іміграційному центрі так само на окремому аркуші З печаткою на кожному перекладі
-
Thank you
-
Доброго ранку, у мене виникла проблема. Тут в групі давали контакти перекладачів і я скористалася. Отримала переклади, але підтвердження від бюро перекладів про те що вони перевели ці документи на окремому аркуші (файл ПДФ з 2х сторінок перекладу і третій лист з печаткою і аффидевит). Скажіть у кого так було. Дуже переживаю з цього приводу, тому що в міграційній завіряють кожен лист окремо. Чи можна так, чи ні.
-
Після подачі вам повинен прийти лист щодо вашого статусу. Оскільки це паперова подача, то листи можуть бути або на емейл, якщо ви вказали свій емейл для листування, або пришлють на домашню адресу. Чи буде це maintained Status, без поняття. Ви перша, хто подався на новий TRP тут у чаті.
-
Дякую, спокійніше )
-
Ми у формі 5710 вказували номер телефону та емейл адресс.
-
(Моя думка) гадаю що буде все добре. Тому, що мій чоловік та діти громадяни іншої країни і коли ми загубили перміти, встановлювали чоловіка та сина окремо все прийшло , у чоловіка вказано що куает , в сина чогось ні 🤷♀️ але то не привело до якихось проблем 👍🏼 бажаю вам успіху 🍀
-
Здраствуйте! Ищу пару человек, доход от 150 долларов в час, пишите плюс в личные, расскажу детали
-
У мене було 5 різних документів і одна сторінка підтвердженні. Я її відділяла і прикріпили, до кожного документа одну і ту саму сторінку
-
Жилье + работа, пиши мне
-
🔫 Rocco Clarke кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: Olena, @Bohdan0331, @Nokar_swet, Yelyzaveta, @ValTiona, @YefymH, Lesya Bolotnyuk, @blank_named, Viktoria, @politikin Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦