Імміграція до Манітоби
-
Ні, я просто не чув про такі відпустки тут. У всіх знайомих, як у мене. Здивували, що таке можливо)
-
Звісно що за свій, за три дні заплачено було, ну і в кожного накопичення є, тому хто хтів брав з відти гроші і закривали собі всі дні.
-
Цей рік сиділи два тижні, тай чудово чому б і не посидіти, в мене робота фізична, відпустку ще ніхто з нас не брав за два роки, нам українцям як завжди потрібно багато грошей, тому ми завжди готові працювати.
-
Ви не те що не зможете працювати на простроченому ВП , ви перекреслете всю свою аплікацію на PR., не думаю що пару сотень CAD вартує того… Не можна допустити ні прострочення закордонного паспорту ні втрати легального статусу в Канаді аж до отримання PR
-
Так, це відпускні :)
-
Ні, за кожен відпрацьований день капають бонуси, точно не скажу скільки, от якщо рік їх не чіпати то більше ніж 1000$ буде.
-
Можна або забирати відпускні кожну виплату, або накопичувати для відпустки 3 дні, ймовірно, персонал або сік лів
-
То це не накопичення, а відпускні і є
-
Ну були вихідні, плюс бос вирішив що роботи не багато, тому зробив відпочинок для всіх на два тижні.
-
Точно, я помилився, но раніше вони по іншому називалися. Sick Hours and Vacation Pay.
-
Пан Вес порадьте ще одне будь ласка! Кажуть що вся інформація має бути однаковою на номінацію писати повну посаду і повні назви фірм , а на федеральному скорочувати бо там ліміт на букви , а як зараз на перміт писати так як на федеральний скорочено чи повну назву як на номінацію? Дякую.
-
Вже не можу додати,але на перміт як писати зараз скорочено як на федеральному чи повну назву як на номінацію ?
-
Пан Вес скажіть будь ласка як правильно? Дякую
-
Ви скорочували ? Але вони можуть перевірити і що на номінації були повні назви