Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, підкажіть тут є моряки які подавалися на федеральний етап: в завці ви вказували адресу попередньої роботи, як адресу крюінгу чи фактичну адресу компанії?
-
🔴🟠🔴🟠🔴🟠🟠🟠🔴🔴 🔴🔴 🟠🟠🟠🟠🔴🔴🟠🟠🟠 🔴🔴🟠🟠🟠🟠🟠🔴🔴🟠🔴🔴🔴🔴 🔴🔴🔴🟠🔴🟠🔴🟠 🟠🟠🟠🟠🔴🟠 🔴🔴🟠🔴🟠🔴🔴🟠 🔴🔴🔴🔴 @Zel95s
-
В січні 2023 році я знімала обмеження з вррк перміту, який видали в 2022 в аеропорту. І новий на 3 поки є теж без обмежень
-
@western9 доброго дня, підкажіть будь ласка, я нещодавно подала EOI. планую відпустку до україни на 2-3 тижні, працюю 30+ годин на тиждень, але відпустка буде у графіку просто як вихідні дні або vacation, але не оплачувана. чи можу я взяти цю відпустку якщо вона не оплачувана, чи ні?
-
доброго дня. Щось я зовсім заплуталась і не розумію, чи стосуються зміни щодо отримання ворк перміту, ті зміни що відбулися в січні 2025 року тих осіб , хто по CUAET. Якщо один з подружжя приїхав до Канади і має відкритий ворк перміт, і має постійну роботу, як не кваліфікований працівник, та ще не подав на піар, то другий з подружжя, який приїде по візітор візі, також зможе податися на відкритий ворк перміт по приїзду, а дитина відповідно матиме право навчатися в школі. Чи наразі , нові вимоги діють і на CUAET , і відповідно, якщо чоловік з дитиною приїде пізніше, то не зможе подати заяву на отримання дозволу на роботу на підставі WP дружини?
-
🔴🟠🔴🟠🔴🟠🟠🟠🔴🔴 🔴🔴 🟠🟠🟠🟠🔴🔴🟠🟠🟠 🔴🔴🟠🟠🟠🟠🟠🔴🔴🟠🔴🔴🔴🔴 🔴🔴🔴🟠🔴🟠🔴🟠 🟠🟠🟠🟠🔴🟠 🔴🔴🟠🔴🟠🔴🔴🟠 🔴🔴🔴🔴 @ScreamOF_curse