Імміграція до Манітоби
-
Пишіть доки не відпишуть. Дзвоніть. Там проблема з комунікацією навідміну від Оттави.
-
Мені в Оттаві за тиждень перенаправили мої листи в Україну. Паспорт здала 03.12. Прибув в Оттаву 02.01
-
Скажіть а зарплатні листи треба було додавати до аплікації на федеральному чи ні? 👀👀👀
-
Так, звичайно. Але напишіть для чого це. Приклад. Dear Immigration Officer, I am submitting my T4 and recent paystubs as supporting documents to demonstrate my employment history, financial stability, and compliance with the conditions of my work permit. These documents serve as proof that I have been continuously employed in Canada and earning a steady income, ensuring that I meet the eligibility criteria for my application. Specifically, my T4 Statement provides a summary of my earnings and tax contributions for the previous year, while my paystubs confirm my ongoing employment and current income level. These records verify that I am actively working and contributing to the Canadian economy.
-
О дякую. Можно просто Т4 мою і чоловіка відправити по веб формі?
-
Доброго дня! Маю питання стосовно переліку документів для федерального етапу, які потрібно перекладати. Що ще окрім довідки про несудимість та внутрішнього паспорту потрібно перекласті та завірити? І чи всі сторінки внутрішнього паспорту потрібно перекладати? Я зараз на провінційному етапі, та хотіла б перекласти заздалегідь, поки є змога завірити переклади безкоштовно. Буду вдячна за відповідь або посилання у закрепах, не знайшла.
-
Всім привіт! Можливо я вже забиваю голову чим не потрібно забивати, але все ж запитаю… Чи є сенс запросити довідку про несудимість з Румунії, якщо не основний аплікант там перебував протягом 1.5 місяці. Зараз на етапі очікування АОР. Дякую.
-
Я так зрозумів що вони взагалі не відповідають, як тільки обробляють вашу заяву і передадуть до дхл тоді жепіде процесс. Я десь читав що консульство всереднюму за 1.5 місяці повинно обробити заяву не знаю на скільки то правда але мені майже місяць обробляли
-
Написано півроку поспіль
-
Дуже дякую! Свідоцтва про народження, дипломи про середню та вищу освіту маємо, робили ці переклади для провінційного етапу.
-
доброго дня всім! таке питання: заповнюю на подачу на продовження ворк перміта за паблік полісі. завантажив усі документи і останнім кроком пропонує провести оплату, але так вийшло, що я вже ії сплатив і маю чек. як його додади до апплікації, будьласка? дуже вдячний за Вашу допомогу