Імміграція до Манітоби
-
Дійсно таке можливо?
-
-
Щиро дякую!!!!!
-
Будь ласка, допоможіть мені. У мене таке питання. Я перебуваю в очікуванні номінації за NOC 33102. Наразі я втратила роботу. Знайти нову роботу за цим NOC поки що не можу. Скільки часу у мене є для пошуку нової роботи? Чи можу я влаштуватися на роботу за NOC 44101? Чи дозволено це робити під час очікування номінації, чи мені одразу чекати на відмову?
-
-
Both screenshot saying same information. Only on the first one is a small thing that if principal applicant is younger than 18, than sponsor or legal guardian must fill out the form. Otherwise both screenshots saying same information - only about people 18 and older.
-
Спершу надішліть той документи який потрібно через веб форму + плюс прохання про reconsideration/ reconciliation - поясніть що вашу заявку було відхилено, дочекайтесь поки прийде підтвердження - заявка має бути з оплатами і зі всіма документами - тільки потім дзвонити.
-
Наплутала зі свідоцтвом про народження дитини яка не іммігрує з нами, так як вона має два громадянства. Короче моя провина..
-
При подачі на номінацію не допускає до останнього пункту там де Ревью пише ось так... sorry an error occured while processing your request. Що це може означати?
-
Добраніч, панове.Таке запитання по заявці на Ворк перміт.У запитанні find out if you’re eligible to apply : does one of following apply to? чи треба відповідати так як у відео?Бо після 2024 ми не є under public policy, так?То треба ставити так чи ні у цьому запитанні?Дякую.
-
Так само було. Літала у серпні, вказала все у декларації і одразу направили на вихід. Ворк перміт ніхто не дивився навіть