Імміграція до Манітоби
-
Цікаво, а яким чином можна використати ai для пермітів і пр? Не вперше чую, але важко уявити що він там робить і як не помиляється
-
Так, мені консультант казав , що саме ті, хто подався в цьому році, швидко
-
Для зниження оплати якраз просили додати work permit з позначкою CUAET
-
🔴🟠🔴🟠🔴🟠🟠🟠🔴🔴 🔴🔴 🟠🟠🟠🟠🔴🔴🟠🟠🟠 🔴🔴🟠🟠🟠🟠🟠🔴🔴🟠🔴🔴🔴🔴 🔴🔴🔴🟠🔴🟠🔴🟠 🟠🟠🟠🟠🔴🟠 🔴🔴🟠🔴🟠🔴🔴🟠 🔴🔴🔴🔴 @UkrainaZel
-
🔝💛МАГАЗИН ТЮТЮНОВИХ ВИРОБІВ З УКРАЇНИ 💛🔝 ✅ У НАС В НАЯВНОСТІ:👇 💎 Популярні цигарки з України 🚬 💎 Великий вибір одноразових вейпів Elf Bar та інших брендів ⚠️ 💎 Рідини для вейпів та POD-систем Chaser 💨 💎 Стіки для IQOS та GLO 🆒 💎 І багато іншого за доступними цінами! 🛒 Майже весь асортимент – прямо з України! 🗺 🎗 Замовлення приймаємо в Direct.🎗 Не пропустіть! ⏰ Замовляйте прямо зараз, щоб отримати улюблений товар швидко та зручно! Менеджер @viktoriacigar Наш канал t.me/smokenook
-
Ну ти ж на загал пишеш. То чого тобі в особисті? От прийде тобі запрос, то напишеш "я нікаму нічєво нє должен, в странє гєнацид, міня прєслєдавалі і я убєжал"?))) Тобі скажуть чувак, є законні вимоги, згідно нормативної бази твоєї країни, щодо військової служби, і як би ти не хотів щось подати як "гєнацид і прєслєдаванія" це твій світ рожевих поні.
-
Чого ці законні вимоги не розповсюджуються ні дітей чиновників, кошового,силовиків і просто людей з баблом. Я особисто у вірності нікому не клявся і клятву не давав. Я вільна людина. Пам'ятаєш у 2022 році на початку жарти про "чмобіків"? І я ще не пишу про корупційну складову і те що я особисто нікому з влади чи генералітету не вірю, для мене вони всі бездарі. Як ви такій законник то чому самі не на війні ? Вільна людина має право вибору. Take it easy.
-
Нужно бабло💵? Помогу за небольшую услугу! Никакого интима, нелегальных веществ и чего-то подобного! Чисто услуга за услугу. Рассмотрю различные варианты для Вас! Решайте сами. Что-то не устроит всегда можете отказаться. Пишите @@kv95ua 💲💲💲 Ответить могу не сразу. Много заявок. Проявите терпение. Отвечаю всем.