Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Якщо ви маєте всі документи по дитині і та дитина буде здавати медогляд, то не потрібно. Якщо ні, то потрібно було вказати написати LOE і попросити надіслати форму про відмову
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anya
    wrote on last edited by
    А ще таке питання, цю форму , про відмову у спонсорстві дитини , яка не іммігрує, потрібно теж до AOR подати , чи потрібно чекати запит від офіцера ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anya
    wrote on last edited by
    Ця дитина не буде ні медицину здавати , ні біометрію . А чи потрібно фото дитини? Дитина неповнолітня
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Ну все описати логічно, а не просто додати скріншоти.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Так, потрібно. Якщо цього всього немає, ви повинні були додати пояснення, бо вам завернуть аплікацію.
    1 Reply Last reply
    0
  • t761602557T Offline
    t761602557T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    Якщо подаватися через Canadian Experience Class (CEC), чи треба працювати далі, чи рахується лише попередній досвід? І якщо зараз працюю в зовсім іншій сфері, це якось вплине?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Без різниці. Головне, щоб робота була кваліфікована.
    1 Reply Last reply
    0
  • t7245506933T Offline
    t7245506933T Offline
    Moony
    wrote on last edited by
    1. Як бажаєте, це лише Ваше рішення, Вам його приймати. Тому не перекладати відповідальність за це на чат. 2. Хто його знає
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ᅠ ᅠ
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Продовжили ВП ще кілька місяців тому до 2027 року і недавно, буквально кілька днів тому, подалися ще раз на продовження. Але сьогодні дізналися, що ВП можна буде продовжити у 2026 році. Питання: 1. Чи варто скасовувати аплікацію на продовження? 2. Чи впливає кількість запитів на подальше рішення офіцера щодо продовження ВП? (Тобто чи не буде відмова якщо він побачить що ВП вже було продовжено умовно 2 рази) дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    K T
    wrote on last edited by
    Чи треба оновлену номінацію від провінції загружати на федеральний рівень? В номінації оновлена тільки інформація про роботодавця! Передісторія: після отримання номінації від провінції було змінено роботодавця основним аплікантом (провінційни і федеральний офіс був повідомлений ) через місяць отримав запит від провінційного офісу про необхідність підтвердження зміни (лист від роботадавця+ пейстаби ) Інформацію надав. Сьогодні отримав лист номінацію. Всі данні без змін дати, номер номінації і тд . Оновлена тільки інфо про роботодавця.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Так, обов'язково потрібно додати нову номінацію.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nata Vladyka
    wrote on last edited by
    Пан Вес в аплікації на не головного аплікантів на ворк перміт написали що є сертифікат від провінції це ок?
    1 Reply Last reply
    0
  • t657262985T Offline
    t657262985T Offline
    tatta_pukas 🐱
    wrote on last edited by
    Питання в тому що міняю роботу після подачі на федеральний етап але АРЕ немає ще
    1 Reply Last reply
    0
  • t657262985T Offline
    t657262985T Offline
    tatta_pukas 🐱
    wrote on last edited by
    Тільки що завершила спілкування з Гроком, і штучнмй інтелект сказав, що якщо я на СВО стрімі а не на СВМ то ніяких інформувань ніяких офіцерфв робити не треба. Єдине що вфд мене вимагається це гроші і бажання мати Манітобу своєю провінцією. ТАк як ми вже тут в Манітобі і живемо у власному житлі, і шукаємо нову роботу, то ніяких проблем Штучний розум після аналізу офіційної інформації не побачив. Але ряд питань все рівно є. Завтра отримаю консультацію за гроші і принесу відповідь від них.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Я
    wrote on last edited by
    Доброго вечора ! Підкажіть як додати до заявки вже засабміченої через веб форму документ ? Читала вище що через цю форму , але не можу знайти відео
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Я! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    K T
    wrote on last edited by
    дякую! єдине адресу проживання в номінації провінційний офіс не оновив, хоча я їх перед цим повідомляв. Чи ок відправляти оновлену номінацію але з старою адресою чи треба спочатку просити провінційний офіс оновити адресу а потім надсилати на федеральний рівень?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Я
    wrote on last edited by
    Дякую велике ! Тобто у полі « what did you apply for” вибирати status doc , а що у наступному ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Люда
    wrote on last edited by
    @western9 , підкажіть будь ласка. Я зараз заповнюю форму на зміну мого прізвища. Вони помилково вказали дівочу . Моє прізвище Васильєва , дівоче Куксюк. То в пукнті 2 , я повинна все таки вказати Куксюк , так як там написано: as it currently appears on your document, хоча воно і не правильне. Чи потрібно написати навпаки ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    youtu.be/6nkqke5g4C4?si=NsP1PySXl6GD4wKx
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.