Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
🔫 Jupiter кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @ValTiona, @vero_sy, @volodievna, @Seveniuk, @dasakonovalenko, @Turumok, @adik7411, @art_kurg, @kantar6, @olenamaclean Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
🌍 Работа без привязки к месту! 🌍 💰 Заработок от 700$ в месяц, с возможностью получать премии и учиться новому в процессе работы. 🏆 Мы ищем тебя, если: Тебе 15 лет или больше У тебя есть доступ к интернету и устройствам (компьютер, телефон) Ты готов учиться и развиваться Ты целеустремленный и не боишься новых задач 💡 📩 Напиши нам в Telegram: @Semirov_Alexandr
-
пару хвилин на прослухати повідомлення за цим списком, а потім можна замовити call back і вони передзвонять (хвилин через 30-40). перед собою треба мати номер аплікації і UCI, здається, теж
-
це також можна зробити при дзвінку в IRCC, вони уточнюють дані для ідентифікації і можна їм сказати, що старі вже неактуальні
-
Підкажіть будь ласка, чи мають заявки на МПНП термін придатності? Я подався на сво в останній спец вибірці для українців. Подав заявку 29 травня. Чи є шанс того що моя заявка прострочиться і потрібно буде заново подаватись і проходити виборку Зараз статус MPNP Application Status: Assessment Pending 9 місяць йде Декілька днів тому написав їм на пошту, чекаю на відповідь Але щось підказує що там не буде нормальної відповіді
-
Основні 4 етапи перевірки, які входять в бекграунд, в трекері взагалі не відображаються. Я це маю на увазі щодо його неінформативності і неможливості відстежувати реальний прогрес аплікації
-
З того, що я читала на англомовних ресурсах, цей трекер взагалі не розрахований на PNP, тому у eligibility міняється статус тільки коли людина вже має PR, а справжні етапи перевірки можна уточнити або в ноутсах, або по дзвінку. Тому в трекері на ці 4 вікна зверху можна взагалі не дивитись. До речі, у мене біометрія була completed на день раніше, ніж я її здала) вона стає completed, коли відправили запит, а не коли її дійсно здали. Тому цей трекер не має великого сенсу для нас
-
@banofbot
-
Чому Наприклад на трекері у мене бекграунд чек компліт, а на сайті через GC key досі in progress (хоча вже портал 2 є і файнал десіжн), причому дуже вчасно оновився на трекері, як і медицина, яка взагалі там де GC не зʼявлялась, саме прогрес аплікації досить точно він показує, просто без деталей. Але то так у мене. Може у когось по іншому
-
Запланований рейс на завтра Укpaїни) Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, філери, ботокс, косметику та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️ Також Ozempic, Mounjaro, та подібне) Також роблю процедури)