Імміграція до Манітоби
-
Який тест потрібно робити перед вильотом невакцинованим? Антиген чи ПЦР ?
-
Хто вже прилетів, будь ласка проконсультуйте по arrivecan, через те що я не вакцинована не пропускає далі. Також хто купляв квитки через My trip, як ви додавали багаж? Можна в приват
-
Тоже интересует👍
-
Підкажіть, будь ласка, який ще лист повинна роздрукувати невакцинована людина? Відповідно до цього допису на IRCC...
-
Ми заплатили найменшу 200₴, а найбільша 750₴ ми ньюкамери) Машина Волво 2008
-
На вашу думку.
-
Не я вирішую, а страхова
-
Я не відкинув озвучені вами критерії, а лише додав. Марка, мається на увазі статистика дтп з такими авто. Як ви вважаєте що дорожче: Kia Sorento 2020, чи Honda Accord 2003?
-
Не тільки від марки. Від ціни авто, її безпеки. І стажу водія... фактично ціна може скаканути вище 250$😉
-
Від марки авто багато залежить. І 250, це щось багатенько.
-
Вітаю! Я летіла місяць тому. Дозвіл від батька потрібен був тільки при виїзді з України. Далі не дивитися. Але краще мати, щоб бути спокійною
-
Теж вже чекаю більше місяця. Подалася 18.05 (((( full application
-
Доброго дня! Підкажіть хто вже летів, мами з дітьми, як стосовно дозволу від батька, чи потрібен? Якщо так, то чи нотаріальний чи можна заповнити канадський бланк ось такого зразка? Виліт буде з Варшави, зараз ми в Україні
-
Дякую, вже зрозуміла
-
А як це питання стосується імміграції? Звертайтеся, будь ласка в наступний чат: t.me/ManitobaLife