Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
@banofbot
-
Хто може поділитися таймінгом з тих, хто нещодавно ПР отримав?
-
Дивіться за #timeline або просто в пошуку timeline
-
@banofbot
-
🌟 Вакансия — онлайн-позиция! возможностью ежедневных выплат, системой бонусов и перспективами для роста! 🚀 Мы ищем людей, если: тебе от 16 лет у тебя есть доступ к интернету и свободное время хочешь работать удаленно готов развиваться и обучаться Напиши в Telegram — @fullworkers
-
Добрий день! Я не слідкувала і не знаю тому питаю того хто знає, син має ВоркПерміт а не Стаді Перміт навчається в 11 класі України чи приймуть до школи в Канаді? Дуже дякую за відповідь!!!
-
Економлю ваші гроші
-
Доброго дня. Чи може знає хтось як підтвердити свій досвід роботи якщо до Канади я проживав в Чехії, а також мені потрібна довідка про не судимість. Дякую за увагу.
-
Доброго дня. Хотів спитати,при подачі на pr варто відкривати новий акаунт в IRCC чи користуватися тим що був на CUAET? На якому етапі замовляти та робити біометрію,чи до чи після відкриття акаунту?
-
1. Не знаю. 2. За біометрію платите тоді, коли і платите за заявку на ПР, потім, коли прийде AOR (номер вашої справи), тоді вам надішлють запрос на здачу біометрії, тоді реєструєтесь в Service Canada та здаєте. Самому заздалегідь (без запита) не треба реєструватись.