Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Маю таке питання, хто їхав з Польщі до Канади та мав на деякий час прихисток в Польщі (PESEL, соцвиплати та інше) чи було це якоюсь перешкодою для отримання матеріальної допомоги з боку канадської влади. Заздалегідь дякую.
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, чи є ще хтось хто подавав нещодавно аплікацію по MPNР та ще чекає відповіді від КУК щодо листа-підтримки після того як відправили звіт про віртуальне дослідження провінції?🥺 Переживаю, що я щось неправильно написала там і наробила якихось дурниць та й споганила все, бо пройшло 2 тижні і досі не маю відповіді😩
-
Вітаю! Я сама. І теж буду в липні там. Думала найти когось, щоб разом винаймати житло. Напишить мені якщо то вам актуально
-
Можливо, обмінюють тимчасові на 2 роки без проблем
-
ТАР починає діяти, коли менше ніж 4000 на одного (кожного) члена сім'ї... не на сім'ю, бо тоді більшість тих, хто отримав одноразову допомогу не можуть бути затверджені для цієї допомоги
-
Якщо сім'я з 6-7 чоловік?
-
Якщо не шикувати, то така ЗП досить нормальна. The average salary in Manitoba is $47,500 per year or $24.36 per hour. Entry-level positions start at $31,493 per year. Дуже багато людей живуть саме на такий дохід. Йдіть у фудбанку, беріть овертайм і т.п. Колись знайома філіпінка із 4 дітьми сама справлялась, працювала у кол-центрі, 8 год, а потім ще йшла прибирати офіси на 4 год. Жила сама з дітьми. Держава дає досить значну допомогу: дорослий з трьома дітьми зразу отримає $7.5К, цього навіть люди з ПР не отримують відразу.
-
Подавайте, а там вже вони самі вирішать чи давати, чи ні. Для початку не має бути більше ніж 4000Кад на кожного в родині.