Імміграція до Манітоби
-
👍👍👍👍 супер Дякую і хай щастить! Дорогу осилит идущий.
-
))))) о май гад)))) no pasa nada говорять теж в Іспанії))) але по факту дуже зневажливо ставляться до тих, хто погано балакає іспанською... Рада чути, що канадці інакше до цього ставляться 🙏🙏😁
-
В мене таке кожного дня🤣 особливо дивний акцент у фьост нейшнс і у людей з Індії – їх я перепитую і по 2 рази, а потім просто киваю і сподіваюсь шо то було не питання 100000 разів були ситуації, коли я вибачалась за свій англ, а вони мені казали ТИ ШО В ТЕБЕ ЧУДОВИЙ АНГЛ ДЖАСТ ТЕЙК ЙО ТАЙМ ІТС ОКЕЙ
-
Ще таке питання)) а було в вас таке, що до вас звертаються, а ви не розумієте на 100%, що від вас хотять? ...може через вимову, може, через якісь інші причини... ви тоді перепитуєте їх? Яка реакція? Нема зневаги?
-
😁😁 мій англ теж ставався зі мною раз на тиждень))) і то - два листа офіційних чи щось таке)) та й працювала в держслужбі, так що досвід, хоч і керівних посад, до дупи можно запхнути))) але безумовно прорвемось🤞
-
Працювали на англ мові? Чи саме досвід роботи?
-
Розумію)))))) тому я і боюсь)))) але треба брати себе до купи 🙈. Іноді якісь елементарні слова з голови вилазять 😡. Ви молодчинка 🤞. Тільки вперед💪
-
))) А я дуже боюсь з умовним upper Intermediate...🙄🙂 думала в магазин йти працювати, або мак... ви вже працюєте? Як почуваєтесь на праці в плані мови?
-
А який у вас рівень англійської?