Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір! Отримали AOR. Скажіть, будь ласка, чи нормально, що мені надіслали лист із моїм дівочим прізвищем? На момент заповнення анкети для візи у мене ще було дівоче прізвище. Коли ми здавали біометрію в Європі, нам сказали, що в системі вже зазначено зміну прізвища. При подачі заявки ми додавали свідоцтво про шлюб, де вказано нове прізвище.
-
А мені 20 😢
-
Все вірно, після півроку роботи. В цьому таймлайні люди подавались по SWO, там був інший зв'язок з провінцією, зараз цієї програми немає. Зараз ЕОІ можна подати тільки після 6 місяців роботи на SWM і не раніше
-
Якщо чесно зараз мене це мало хвилює Ворк перміт в загальному на разі може бути до березня 2029 (є довгий паспорт) Це доволі таки не мало Картка пр на 5 років А це трохи менше А до того часу багато що і змінитись може і в імміграції,і в загальному в житті і тд, тому не сильно женусь щоб першим отримати Але звичайно, що краще отримати
-
Дякую, скажіть будь ласка, а чи це ок буде зараз написати про це через форму?
-
Кажуть, що насправді якщо на громадянство не подати, то прям за всім дивляться Де і ким працювали, рахують дні чи були достатньо в Канаді і взагалі атмосфера як на допиті, тому краще одразу як є можливість на громадянство подавати і не продовжувати пр картку
-
В мене на роботі дівчина 12 років пр. Громадянства робити не хоче, каже боїться здавати екзамен з історії та прав Тому їй на пр супер. Теж саме, майже