Імміграція до Манітоби
-
Можете їм зателефонувати. Я просто запитала, що там все ок с датами та і нащо вона потрібна. Номер не міняється
-
Дякую
-
В той період я очікував аор
-
Не відомі подробиці, але у людини до запит тесту з мови Тут якось питали за тест
-
2 місяця чекаю вже
-
А що дивного - здаєш тест, висиш в пулі рік, отримуєш LLA, а той же день подаєш документи і через 8 місяців отримуєш номінацію, подаєш документи на провінційний етап, і поки офіцер відкриє файл, то вже і два роки від здачі тесту пройшло. А ще можна питати довідки про несудимість кожні півроку, а там вже і нові паспорти можна попросити прислати і дати на все про все тиждень.
-
Тобто, точного списку як такого немає? Я приблизно так і збирався додати. А що ви маєте на увазі під military records form? Саму якусь форму чи військовий квиток? І не знайшов, як додати, там є список додаткових документів, які хочеш прикріпити, але не побачив нічого за military.
-
Добрий вечір, поділіться будь ласка досвідом, хто замовляв довідку про несудимість з Естонії. Чи можливо її замовити без особистого візиту в Естонію?
-
В кого не було до запиту на довідки про несудимість з інших країн, навіть якщо термін довідки більше ніж 1 рік ?
-
Доброго дня! Маю питання, чи дають зараз ворк перміт на кордоні?
-
Дякую за відповідь!