Імміграція до Манітоби
-
Чи може прийти запит на біометрію лише на головного апліканта? Чи потім повинен обов’язково прийти дозапит на депендента також?
-
і мені будь ласка
-
А чому повернули ?)
-
Пишу в mpnp з проханням продовжити номінацію. Повернули на федеральному. Пишу на цю пошту [email protected] (Це правильна пошта? ) В тексті вказую що заявку повернули і прошу продовжити номінацію. Які документи підкріпляти? Підкажіть, будь ласка
-
Як додати, коли ще нема AOR на федеральному
-
Доброго дня . Мою заявку на федеральному етапі повернули через брак документу . Хто вже стикався з такою ситуацією ? Чи означає це , що я знову маю чекати відповіді як новий аплікант після повторного відправлення? Чи маю я продовжити термін дії номінації ? На момент повернення мені моєї заявки номінація вже expired. Буду дуже вдячна за відповіді.Багато різної інформації зустрічається , взагалі щось не можу розібратися. Допоможіть будь ласка 🙏🥲
-
Тут нещодавно дівчина пояснювала, як дзвонити і просила, що виправила, щоб продовжили розгляд
-
Дуже не хочеться заново чекати🫠
-
Просіть щоб продовжили Але поки відмов не було Reconsidered ось це треба просити у ірсс, щоб не чекати знову 6+ місяців А який доків не було?
-
Але номінацію продовжать ?)
-
Дякую ))
-
Двох фото , не помітила що потрібно було додати фото всіх членів родини , не залежно від того скільки людей подається на пр.
-
Так вона пише людини яка є родиною, яка не мігрує зі мною