Імміграція до Манітоби
-
Слоти були виставлені на пів року декілька днів тому. Повністю на кожен день. Зараз напевно тільки чекати якщо хтось відмовиться і тоді появиться вільний слот. Або, я чула, на наступні пів року будуть виставлятися у вересні.
-
Поділіться, будь ласка, інформацією, з приводу строку дії паспортів на федеральному етапі. Зараз в очікуванні AOR. Паспорт дитини до вересня 2025 року, маю слот на виготовлення нового на липень, планую відразу і продовжити старий. Якщо раніше липня отримаю AOR, буде дозапит на новий, актуальніший паспорт? І якщо я не встигатиму продовжити чи отримати новий паспорт за термін, який дають на виконання вимог до запиту, то як діяти? Хтось контактував з ircc з таким? І в кого була схожа дилема? 🤯
-
Доброго дня @western9 підкажіть, будь ласка, якщо у вас є інформація Отримала AOR, програма возʼєднання сімʼї для українців, разом з ним запит на доплату (при подачі не все оплатила) У листі вказано квитанцію про оплату відправляти на електронну пошту, але при спробі відправити видає, що вона не існує Відправила квитанцію через web form, але хочу уточнити чи все зробила правильно Дякую!
-
Доброго дня. Подали вже документи, відправивши заявку, але зробили помилку з фотографіями. Загрузили лише цифрові фото, без підписів і печатки ательє. Тільки дійшло, що зробили все не так. Як виправити ситуацію?
-
Дослати через вебформу просто і пояснити, що помилились
-
Добрий день Коли моєму батьку прийшла відмова у Work Permit, бо ми не надали вчасно military record, то я писала їм через кризову форму, де пояснила ситуацію Приблизно через місяць прийшов лист, вони знову надали можливість відправити їм документ Десь через 2 тижні ще прийшов Work Permit
-
Дякую
-
Головне, щоб на момент отримання ecorp у вас документи були дійсні, якщо в липні продовжите паспорт зразу подавайте на продовження ворк перміту