Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня дорогі українці. В мене питання, хто володіє інформацією по программах у Канаді. Я прочитала,що для того аби отримати пмж потрібно здавати французьку мову в Манітобі. Яи це достовірно? Спасибі тим хто відгукнеться
-
В особисті скинула
-
😳 Скиньте, будь-ласка
-
Дякую! У мене з біометрії вже 40 днів пройшло, вже хвилююся(
-
Дякую, 25.03 подача, 29.04 біометрія, 26.05 епрув і сьогодні фоілес віза
-
Вітаю! Скільки чекали на візу?)
-
А якщо є контракт та дозвіл на роботу за певною спеціальністю та виписка із ЗП та зазначенням назви роботодавця це може підійти? Реф. Лист немає можливості взяти(
-
ні, не від однієї людини. Ви ж багатьом за тиждень надаєте послуги? Вам треба довести, що ви надавали послуги мінімум 30 годин на тиждень (це вже є фултайм). В данному випадку це дуже кропітка робота збирати ті референси, але іншого виходу нема, особливо для фотографів, грумерів...
-
Я подавався у 2016, подавав листи від кожного роботодавця з описом обов'язків, зарплати, та вказанням, що працюю повний робочий день, виписку із трудової, завірену останнім роботодавцем, витяг з пенсійного фонду. Це все перекладав. Можливо забагато документів, але переживав, щоб все зарахували .
-
Вибачаюся, більш не буду! Вже видалив.
-
-
Я вибачаюся, але я просто скопіював це із групи CUAET. Вибачаюся, не був настільки обізнаний! Видаляю.