Імміграція до Манітоби
-
Сам вже місяць чекаю, але мене попросили надіслати додаткові відомості про військову службу
-
Від тижня до декількох місяців
-
Выше ссылка
-
Доброго ранку, шановні. Почали заповнення Arrive CAN, і зразу питання: причина поїздки вказуємо "інші"?
-
-
Мабуть пропустив...
-
Дякую. Питання назріло, бо є варіати роботи але вже майже два тижні чекаємо на результат обстеження а потім буде потрібно ще більше двох тижнів на зміну work permit.
-
Цю довідку можна щоб переклало бюро перекладу і поставило свою печатку, цього буде достатньо? Чи відправляти в консульство на переклад?
-
Підкажіть, будь-ласка, для подачі на PR із середини Канади довідку про несудимість треба витягувати онлайн (як ви вказали), а потім відправляти в Консульство щоб вони оформили на своєму бланку?
-
Де ви шукаєте не знаю?! Але я витратив хвилину, щоб знайти необхідну інформацію в чаті.
-
На наприкінці квітня в мене весь процес зайняв 2 тижні. Зараз може бути довше, бо багато міняють.
-
Дякую. Скільки часу йде на отримання нового work permit після подачі на зміну?
-
Працювати на роботі, що підпадає під обмеження, треба якщо у вас вже є новий робочий дозвіл. Бо потім, коли будете подаватися на PR , всю інформацію про вас будуть перевіряти , і може виявитися факт того, що ви працювали там, де не мали права працювати, і це може погано вплинути на процес іміграціі.
-
Ви про що?
-
Я б не ризикувала, бо при подачі на PR це може виявитися. Краще все робити за правилами.
-
Чи можна починати працювати в сфері, яка була під обмеженням після отримання результату обстеження і в цей час змінювати work permit?
-
Здаєте медицину і знімаєте обмеження робочого дозволу: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html#canada