Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 311.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Petro Pomahayev
    wrote on last edited by
    Сам лист не є причиною написання цього звернення, просто є загальна проблема, яку хотілося б вирішити.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1408456757T Offline
    t1408456757T Offline
    Yaroslav Samus
    wrote on last edited by
    Хоч я і не є представником КУК-у, але мені здається, що ви отримали стандартний/шаблонний лист. Також є повідомлення на ресурсах IRCC, що здача біометрії відбуватиметься за ліпшої нагоди апліканта і вона не обмежена в часі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Petro Pomahayev
    wrote on last edited by
    Добрий день! Звертаюся до представників КУК, при умові, що це у ваших силах і можливостях. Я зареєструвався у програмі CUAET ще 18 березня, сьогодні 20 червня отримав повідомлення від IRCC з проханням якомога швидше пройти біометрію, так біометрію, бо нажаль, як і більшість чоловіків немаю змоги виїхати з України у зв’язку із військовим станом. Таких як я дуже багато, багато сімей розділені програмою на тих членів сім‘ї, що змогли виїхати і оформитися і на тих(чоловіків), які не можуть виїхати(бо в запасі, служать, воюють). Всі візові центри та тимчасові центри для здачі біометрії знаходяться поза межами України, тому чоловіки не можуть навіть розпочати процес розгляду аплікації. Хоча, сам факт здачі біометрії, дозволив би розпочати та закінчити процес(при умові, що інші члени родини, що мають змогу виїзжати за кордон, відвезли би потім паспорт на подачу і забрали після вклеювання візи). Якщо є така можливість, прошу вас звернутися до іміграційної влади Канади з проханням розглянути можливість тимчасового відкриття центру здачі біометрії в Україні на базі візового центу VFS Global чи на базі посольства Канади для можливості скористатися програмою на рівні з тими людьми, які змогли виїхати за кордон, чи з тими українцями, що на момент початку війни не проживали в Україні. З повагою до Конгресу Українців Канади!
    1 Reply Last reply
    0
  • t552173945T Offline
    t552173945T Offline
    Марічка💐🌸🌼🌹🥀🌺🌻
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t306235680T Offline
    t306235680T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    www.cic.gc.ca/english/contacts/web-form.asp# Я думаю, що ця форма та інформація може згодиться й іншим☺️ Обов‘язково у тілі листа вказуйте UKRAINE2022 Якщо можу підказати ще якось - пишіть тут👌🏼
    1 Reply Last reply
    0
  • t322699168T Offline
    t322699168T Offline
    Anastasia
    wrote on last edited by
    Я летіла в травні, тести вже були не потрібні (але це було нове і цю іншу довго перевіряли на стійці реєстрації , а я у цей час трохи посивіла :))) ). Ось тут почитайте travel.gc.ca/travel-covid/travel-restrictions/covid-vaccinated-travellers-entering-canada
    1 Reply Last reply
    0
  • t552173945T Offline
    t552173945T Offline
    Марічка💐🌸🌼🌹🥀🌺🌻
    wrote on last edited by
    Можна детальніше і в приват?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alla Yaroshenko
    wrote on last edited by
    Не зрозуміла. Поясніть, будь ласка, як може бути в довідці з пенсійного видно, що працювали, але податки не сплачувалися? Я думала, що немає відрахувань - немає даних у довідці з пенсійного про страховий стаж. Тому і просять і референс від работодавців, і довідку з пенсійного про страховий стаж. Тоді це «залізний» аргумент.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina Аліна
    wrote on last edited by
    Підкажіть, будь ласка, якщо летіти з Німеччини з дитиною, то чи потрібна довіреність від батька, що можна летіти без нього?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5259776701T Offline
    t5259776701T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    Скоріше всього аеропорт ,вони в основному дають такі тести ,які не треба чекати по декілька днів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana S.
    wrote on last edited by
    Дякую. Це я знаю. Намагаюсь вирішити де і коли краще зробити тести.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5259776701T Offline
    t5259776701T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    Знаю що за 72 години до того часу коли опинитесь в Канаді, ще треба внести сюди apps.apple.com/fr/app/arrivecan/id1505394667
    1 Reply Last reply
    0
  • t633691162T Offline
    t633691162T Offline
    Iryna ❤️
    wrote on last edited by
    Всем привет Тут есть те кто сдавал биометрию в Германии в первых числах июня? Вы уже получили визу? Письмо с визой?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1224519095T Offline
    t1224519095T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    Скажите пожалуйста,можно сделать полноценную однокомпонентная вакцину в Канаде?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana S.
    wrote on last edited by
    Вітаю! Чи може хтось підказати щодо ковід тестів перед вильотом з Варшави. Я вакцинована діти (5 р.15р.) ні. Розумію що їм треба зробити ці тести. Чи можна їх зробити в аеропорту перед вильот? Бо будемо ще з України добиратися, переживаю якщо зробимо тести вдома то чи будуть вони ще дійсні на час вильоту.
    1 Reply Last reply
    0
  • t294162679T Offline
    t294162679T Offline
    LENA Lena
    wrote on last edited by
    Ех... Тоді мені взагалі нічого ще чекати. Будемо сподіватися, що це не на півроку затягнеться. Дякую за інформацію!
    1 Reply Last reply
    0
  • t306235680T Offline
    t306235680T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Напишіть їм у кризову форму.
    1 Reply Last reply
    0
  • t606188009T Offline
    t606188009T Offline
    Анна
    wrote on last edited by
    Напишіть будь ласка контакт
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valeriia 🌻
    wrote on last edited by
    Підкажіть, будь ласка, може в когось було подібне: біометрію сдали, через деякий час прийшов меседж Final decision has been made. Please see the final decision below. Але ні below, ні на пошту нічого не прийшло. Потім прислали верк перміт, але foil less листа так і немає. 🤔 пройшло півтора місяці
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Petro Pomahayev
    wrote on last edited by
    Поки що так, але у Канаді вже починається обговорення, щоб всеж-таки вводити строки, тому що стандартні 2 вакцини не достатньо, так як ковід і далі поширюється. Тому за цим необхідно слідкувати на оф.ресурсах. На цьому тижні мають оголосити зміни по деяким обмеженням, можливо буде якась інформація і стосовно цього питання. Це так для інформації.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags