Імміграція до Манітоби
-
Який адвокат?
-
Документи, я так розумію, буде вже формувати адвокат у Манітобі?
-
Ризик є завжди. Може бути все добре з віком, а не дадуть, бо документи не додали або ще щось.
-
Підкажіть будь ласка, можливо хтось має посилання де можна підрахувати свої бали🙏дуже дякую !
-
Я розумію, що ще немає першопрохідців по CUET, які вже подали на ПР
-
Доброго дня. Потрібна порада. Подала документи на CUET. Англійська базова. Освіта вища економічна, стаж роботи в Україні достатній. Після 45 років бали по віку вже не нараховують. Чи є ризики, що при подачі на резиденство ПР можуть не надати? Читала, що можуть відмовити, перевагу надають до 45 років
-
Поки що такої інформації на офіційному сайті нема. Як буде тоді, можна керуватися. 60 балів зараз потрібно для всіх. Хто не має 60 балів, то дивитися на інші провінційні програми (там потрібно відпрацювати 12 місяців). Також хочу нагадати, що погодження EOI не означає, що ви вже 100% отримаєте номінацію.
-
Ви в Україні чи вже в Канаді? Якщо ще в Україні, то лист підтримки можна отримати через віртуальний візит. Якщо в Канаді по CUAET, то КУК буде розглядати надання листа підтримки у виключних випадках, оскільки умови і так спростили для українців. Це не означає, що ви не можете відправити заявку на КУК, але повинні чітко пояснити для чого вам підтримка саме через КУК. Адже зв'язок із провінцією дає також робота, 6 місяців. У будь-якому випадку, чи з КУК чи ні ви повинні набирати відповідну кількість балів, що рухатися дальше до EOI
-
Якщо на правах немає англійської мови то перекласти звісно