Імміграція до Манітоби
-
Тому мабуть і реакцію ви таку отримали і відповіді. Який запит така і відповідь.. По вашому першому питанню зрозуміло тільки одне, пожити 6-12 щоб получити ПР і все, мати зиск с приятливих умов процесу і звалити. А відповіді вам надали чесні і щирі. І коли ви будете подавати документи вам треба буде вказувати про досвід в іншій провінції, і з цього пункту офіцер має усі підстави відмовити у провінціальній номінації і отримати ПР не вийде. Якщо ви приховаєте досвід, та на перевірці він з'явиться, то за цe ви ще й штраф отримаєте у вигляді 5 років подаватись на будь які програми
-
Що робити якщо виписку втрачено, але пластиковий диплом є?
-
дякую! ми самі не знаєм де краще, де ні. Ми хочемо просто розібратися, що робити і де зупинитися. Це нормальне бажання людини розібратися. В Торонто приіхали твльки із за друзів, щоб легше було перший час, але ця провінція дорога і складна в більшості випадків. Тому вірішуємо, що робити. І я в своєму дописі ні де не писала, що ми віразу поідемо з Манітоби. А може нам сподобається)))) і морози не такі страшні.
-
Зобов'язання жити в провінції в період з отримання ПР і до отримання громадянства - немає. Але іноді бувають ситуації (я зараз не про вас кажу, а взагалі), що люди користуються більш сприятливими умовами провінційної програми Манітоби, а через короткий проміжок часу після отримання ПР їдуть в інші провінції. Це може спричинити а). потенційні складнощі при отриманні громадянства б). ускладнення критеріїв провінційної програми (якщо явище "переселення" стане масовим). Тому це завжди проговорюють. Мабуть, виникла плутанина, бо мається на увазі переїзд ПІСЛЯ отримання ПР, а у вас інша ситуація.
-
Ви зовсім сарказму не розумієте? ☺️ Ніде не прописано про якійсь строки. Ви можете їхати хоч на наступний день назад до Онтаріо, але тоді вже мої застереження в аморальності стануть звинуваченнями, але такій людині як ви мені вважається чхати на все крім себе і свого ЙА. Гарного вам дня
-
Пробачте, я не на те повідомлення додала відповідь. Мало б бути оце. t.me/uccmb/21906 Чи можемо ми через деякий час перевхати в Манітобу, по працювати там 6-12 місяців і подаватись на ПР? Можете Чи знімуть з нас бали за те що ми раніше працювали в Онтаріо? Знімуть Чи краще не влаштовуватимь в Онтаріо на роботу а відразу перевзжати в Манітобу? Якщо вам бали дозволяють, то можна. Це не заборонено.