Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Хто зараз в Канаді і може трішки розповісти. В якому банку краще відкривати рахунок для українців. OHIP вона розповсюджується по всій Каналі чи тільки по провінціях. Бо маю робити документи поки в Торонто. Але маю переїжати пізніше в Манітобу. І чи OHIP потрібно відразу робити чи можна зробити через місяць в Манітобі?
-
Всі іммігранти в основному здають IELTS. Тому чи легший CELPIP можна судити тільки з чуток.
-
Ця людина отримала ПР вже перебуваючи в Канаді, так?
-
-
Я , все таки, те що ближче до моїх знань- шукаю реєстратора у мед закладах, у стомат клініках, персональний догляд для людей похилого віку, health care aide в лікарнях. Про обмеження в перміті пам‘ятаю, чекаю підтвердження мед огляду і зніму їх
-
А на котрий тест краще орієнтуватися? Котрий легший?
-
Я зареєструвалась, але не пригадую чи таке вказувала
-
Роботу шукала ще з України, я вже відіслала близько 50 роботодавцям резюме, може то такий довгий процес розгляду. Сьогодні , навіть, відправила ментору своє резюме, може погляне що не так😏
-
Вам не потрібно взяти максимально високий бал. Якщо є англійська на CLB 4, шукайте роботу та подавайтеся через 6 місяців. Люди із pre intermidiate здають на CLB 4. Вже є такі, як здали тести і почали працювати. Восени подадуться, сподіваюся, що також швидко відпроцесять ті аплікації.
-
Тоді зрозуміло! Сподіваюсь ці три роки наші заявки будуть в пріоритеті, бо багато хто не встигне. Я, до прикладу, планую добре підготуватись до іспиту, щоб здати на максимально високий бал. Думаю листопад- грудень. До речі, де можна поглянути інформацію про розклад іспитів та запис на них у Вінніпегу?