Імміграція до Манітоби
-
Дмитро, підкажіть будь ласка, українці поза межами Канади що хочуть в Манітобу ЕОІ заповняють за цим посиланням? immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/general-mpnp-policies/sw-eoi-ranking/ Якщо так, то не бачу де тут пункт і бали за лист від КУК.
-
Сюди
-
Це в інший чат))
-
have established connection to MB (close relative, family-like, community, previous employment or studies in Manitoba) previous employment як розуміти?
-
Звідки ви приїжджаєте?
-
Усім привіт, друзі на наступний тиждень хочу перелетіли до Манітоби. З чого почати, допоможіть в питаннях житла, роботи. Планую залишитися. Куди звернутися після висадки з літака. Знайомих та друзів немає. Через місяць до мене прилетить уся сім'я з України, тому потрібна допомога
-
Я не зрозумів де зниження балів буде саме ? Українців що окремо відбирати будуть на номінацію?
-
Під підтримкою я мав на увазі конкретно можливість отримати додаткові бали а не в загальному сенсі
-
Підтримка вже є. Вона просто масштабніша. КУК пролобійовав інтереси українців, щоб все робилось масштабно на рівні уряду, а не силами волонтерів, які обмежені в часі та ресурсах. Тільки що із зустрічі з міністром імміграції Манітоби. В reception hub у Вінніпезі зареєструвалось близько 1700 українців! Ще цікавий факт: з 328 українців, які прибули першим чартером до Вінніпегу, 80% планують залишитись у Манітобі!
-
Тобто якщо коротко то підтримки від кук для тих хто приїхав по cuaet ( і відповідно додаткових балів ) не буде?
-
Для тих, хто ВЖЕ ПРИБУВ ДО КАНАДИ по CUAET Ukrainian citizens arriving in Manitoba under the Canada-Ukraine Authorization for Emergency Travel will be able to submit an EOI when they have established an eligible connection to Manitoba. An established connection may be through employment and/or family connections in Manitoba. Можливо, можна засабмітити EOI, якщо є родичі, які підпишуть settlment plan (поки що цього ще ніхто не робив) Немає community support в остнньому пункті. Відповідно до уточнених умов, КУК оновив інформацію про листа підтримку. uccmanitoba.ca/2022/06/uccpm-cuaet-immigration/